If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А така, малко да раздвижим темата, напоследък я бях отписал.
Ако някой иска снимки (малко по качествени, че тия нещо тъмнички ми се видяха) да свирка.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
mirchozo, аз искам по-качествени. даже най-добре ми прати оригиналните, както са по 2,3 МВ. архивирай ги и по скайп може довечера да ми ги пратиш. става ли?
имам един въпрос: има ли някой багажник за покрива? имало някакви универсални, с магнити ала бала, не ги разбирам. та дали ще може да ми услужи за няколко дни. ще ходя във ВТ да си взема и последния багаж, но ми трябва и багажник. при повреда си плащам и т.н. това не е проблем. но просто за да не си купувам, ако може да използвам нечий...
ми ако има желаещи още този петък, ако не другия както си е по календар
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Споко, другата седмица сме на линия, предполагам че ще има и други желаещи.
Колеги тази седмица ще правим ли сбирка ?
Айде да като по-миналата седмица : петък 20:00ч на Бриколаж
(03.07.2009г) Ако има желаещи... драснете някой ред.
Comment