Хаха, я кой са хванали в кадър напът за Италфест...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Чувам много яко било на Италфеста:Готино Време,готини коли,готини каки!!! А бе всичко готино било тамLast edited by ShAMaR4eTO; d.m.y г., 18:47.Alfa Romeo 155 1.9TD
Comment
-
Отново добра среща, биричка, парджолки, мацки...., тва онова....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Ами то никой не пише във форума напоследък...., и да го дръпнем все тая ще е ако питате мен...
Инак Тео, добре ти се изтрелва колицата заразлика от моята, замалко да имаме и проблеми със "заптиетата".Last edited by mirchozo; d.m.y г., 20:26.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
абе вие като се наредихте двамата като заминавахме от Елита, да не би да ги дръпнахте котурите.. коя бЕга повече?
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАми то никой не пише във форума напоследък...., и да го дръпнем все тая ще е ако питате мен...
Инак Тео, добре ти се изтрелва колицата заразлика от моята, замалко да имаме и проблеми със "заптиетата".замалко
146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
май всички сме продали алфите. или сме заспали зимен сън, нищо че още няма снягтоя петък предполагам няма да съм сам на Бриколажа..
Comment
-
мисля и аз да доида да покажа една от бързите алфи в добричстига да е към 19ч че ще ходя извън града после(стига да съм в добрич в петък)
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
По принцип срещите са в 20:00ч и всички които идват(и без това не са много и невсички посещават форума) знаят този час.Та така... КОЙТО ИСКА НАМИРА НАЧИН, КОЙТО НЕ ИСКА НАМИРА ОПРАВДАНИЕ
СРЕЩА петък 23.10 от 20:00ч паркинга на М.БриколажAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Аз у петък след работа може да отпрашвам към Балчик у една вила, ама не мн сигурно, но ко не ходя ше дойда.
Ние тря вече у някой кръчма да се събираме. Я да каже Шамара къв купон беше у Ъндърграунд събота вечер.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
Comment