Колегите заспаха.....не ги буди...Ти откъде си и какво караш...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Сливен - има ли такива....
Collapse
X
-
Re: ...
Първоначално публикувано от hristiqnТе на и тука да ни имаБез видни алфисти закъде сме
......Много лачени нашите Алфи, ей...другия път да се обадите...
Comment
-
trouble - Евала , твоята алфа смея да кажа е една от най - поддържаните (поне на външен вид) мн ми харесва и класическата телефонна шайба , уникалноАз имам също 146 и си търся така джанта (комплект де)
А относно среща на всички който имат алфа нека да направим една отделна тема в която да се конкретизира час и място за срещата и да се организират по някакъв начин нещатаНека взимаме пример отхората от другите градове
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrtrouble - Евала , твоята алфа смея да кажа е една от най - поддържаните (поне на външен вид) мн ми харесва и класическата телефонна шайба , уникалноАз имам също 146 и си търся така джанта (комплект де)
А относно среща на всички който имат алфа нека да направим една отделна тема в която да се конкретизира час и място за срещата и да се организират по някакъв начин нещатаНека взимаме пример отхората от другите градове
)....а твоята Алфа коя е, край мен минават доста, може да съм те засичал...А относно летището в събота не знам дали ще има нещо...одавна не съм ходил....Ако има желаещи...да вземем да отидем....За конкретен час и място нека да се пише тук...
Comment
-
И аз съм за среща на италианките, няма лошо да се съберем да споделим за любимките си по нещо.ALFA ROMEO 146 1.9 TD - 1996
FIAT MAREA 1.9 TD 100 SW - 1998
LANCIA LYBRA 2.4 JTD SW - 2002
Следващата би трябвало да е FERRARI, но ще се задоволя и с THESIS
Comment
-
Първоначално публикувано от gardevИ аз съм за среща на италианките, няма лошо да се съберем да споделим за любимките си по нещо.
Comment
Comment