If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
щото ако има може да се срещнем в събота24.11.2007.по вашите земи Аз ще съм в района за уикенда и ако има навити мое да се видим
0896671473 и 0889425883 тва ми е номера Иво
щото ако има може да се срещнем в събота24.11.2007.по вашите земи Аз ще съм в района за уикенда и ако има навити мое да се видим
0896671473 и 0889425883 тва ми е номера Иво
Да направим нещо заедно-Сливен и Ямбол.Стига са ни упреквали
Преди две години правехме редовно срещи Сливен-Ямбол-Карнобат, че и в Бургас даже. Сливенската писта беше редовното място за сбор, а после - дето ни е кеф.
И тогава имаше доста Алфи в региона, но нямаше никакъв интерес към клуба (говоря от позицията на бивш регионален представител)... В темата за срещите може да се изровят снимки от сбирките. Ще се радвам, ако се раздвижат нещата отново
Преди две години правехме редовно срещи Сливен-Ямбол-Карнобат, че и в Бургас даже. Сливенската писта беше редовното място за сбор, а после - дето ни е кеф.
И тогава имаше доста Алфи в региона, но нямаше никакъв интерес към клуба (говоря от позицията на бивш регионален представител)... В темата за срещите може да се изровят снимки от сбирките. Ще се радвам, ако се раздвижат нещата отново
колеги уте ще съм в Ямбол в сервиза на колегата Hit-ko за смяна на вариатор ако искате може да се саберем да пием по кафе и да се запознаем нали все пак сме едно голямо семейство ако има нещо може да ме намерите и на телефон 0895658082 Христо се казвам
Заповядайте на 30.03.2008 от 14:00 на BILLA . нека се съберем веднъж повече от 10 коли ! BMW i Opel имат голяма организация . може да си правят по една среща на доста време но е като хората 30 -40 коли да не е и повече .
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment