Известие

Collapse
No announcement yet.

среща в Силистра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• среща в Силистра

Здравеите.Искам да попитам има ли членове на клуба в Силистра?Провеждат ли се ниакаде срещи,кои ги организира?Когато купих алфата преди 1.5 год.,ниакои ми бе поставил под чистачката визитката на клуба.поинтересувах се ,но не намерих нищо вав форума.Виарно ,че тогава моита бе 3-тата 146 в града,имаше 4 145-ци,ама сега гледам че станахме много.Та да вземем да си спретнем и ние нещо.

визитката нищо чудно аз да съм ти я сложил, но не съм сигурен за минорни неща от преди година и половина. Имам някакъв спомен за една 146 до експресбанк сякаш. Иначе вероятно по коледа ще има членове на клуба на линия. Дай телефон, евентуално да звънкаме, ако се измисли някаква среща.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Аз ще осигуря морална подкрепа от столицата
      Колегата Сергей Събев има и той какво да каже по въпроса и да почерпи за новите джанти
      Виж Алфата ...

Comment

джатети

Баткаа благодарение на теб ги имам тези джанти.Да вярно е ,че много алфи станаха и трябва да се помисли за нещо по сериозно и отговорно
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 k.c 00г.

Comment

Всяка втора неделя в месеца на Дунава
          Виж Алфата ...

Comment

Re: джатети

Първоначално публикувано от sergey_sabev
            Баткаа благодарение на теб ги имам тези джанти.Да вярно е ,че много алфи станаха и трябва да се помисли за нещо по сериозно и отговорно
            Получи ли си ги? Заедно ги купувахме с бай ти одисей
            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
            BMW e39 facelift

Comment

джан

Още не съм ги взел.Чакам петък да отиде в Търново и оттам ще ги взема.Тъкмо ще пием по ракия и да се видим.
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 k.c 00г.

Comment

Re: джан

Първоначално публикувано от sergey_sabev
                Още не съм ги взел.Чакам петък да отиде в Търново и оттам ще ги взема.Тъкмо ще пием по ракия и да се видим.
                И за Гришата да има едно бутилче
                Виж Алфата ...

Comment

А тая красавица на кой е ?
                  Виж Алфата ...

Comment

няма да е лошо да се поддаржаме хората с "Алфонсо" в силистра нищо че аз съм едва начинаещ
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Има ли още мераклии?

Comment

Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
                        Има ли още мераклии?
                        ХАХАХА колеги аз това за срещите защо съм го пропуснал ! Хайде да се съберем ! Чакам предложения

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                          ХАХАХА колеги аз това за срещите защо съм го пропуснал ! Хайде да се съберем ! Чакам предложения
                          Няма ли желаещи ?

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Май сме само двамата. Мярнах снощи едно момче с някакво GTV и ме пита за среща, казах му да види тук, ама явно не може се справи с форума,а спомена, че е писал във форума

Comment

Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
                              Май сме само двамата. Мярнах снощи едно момче с някакво GTV и ме пита за среща, казах му да види тук, ама явно не може се справи с форума,а спомена, че е писал във форума
                              Ти с каква алфа си ? Може да присветнеш като се разминаваме !

Comment

Working...
                              X