Колеги с 33-ки, хайде всеки да пише в тая тема за следващата среща във Варна да се съберем всички 33-ки и да отидем заедно! Хайде, че не искам да съм единствената 33 всеки път.
Известие
Collapse
No announcement yet.
33 среща
Collapse
X
-
Re: 33 среща
Първоначално публикувано от nikolamilchevКолеги с 33-ки, хайде всеки да пише в тая тема за следващата среща във Варна да се съберем всички 33-ки и да отидем заедно! Хайде, че не искам да съм единствената 33 всеки път.ама не го дават .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от PetkoTashevКолега малко ми е далеч но на дрго сарце бих се пуснал с моята 33-цаСега сарцето и е качено и си летя по патищтата
Ако ми остане малко свободно време ще се видим по збирките.
Само жалко че няма да се виждат цветовете под колектора и всичките други чарколяци
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistИ моята Дедра е единствената на срещите, но в това няма нищо лощо - даже се чувствам по-специаленНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Comment