Известие

Collapse
No announcement yet.

33 среща

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 33 среща

Колеги с 33-ки, хайде всеки да пише в тая тема за следващата среща във Варна да се съберем всички 33-ки и да отидем заедно! Хайде, че не искам да съм единствената 33 всеки път.
    Alfa Romeo 1.4 imola

р

ок там сам само да не сам на работа
    alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

А така, време е да го направите тва
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Колега малко ми е далеч но на дрго сарце бих се пуснал с моята 33-цаСега сарцето и е качено и си летя по патищтата Ако ми остане малко свободно време ще се видим по збирките.
        cuore_sportivo_33 1.7IE 90g.

Comment

Re: 33 среща

Първоначално публикувано от nikolamilchev
          Колеги с 33-ки, хайде всеки да пише в тая тема за следващата среща във Варна да се съберем всички 33-ки и да отидем заедно! Хайде, че не искам да съм единствената 33 всеки път.
          Само нема да се пуашиш че си единствен с 33-ка и аз съм единствен с 164-ка във Варна (на срещите де ) . В това е красотата на по "екзотичните" модели , то JTD-a и TD -a вече под път и над път . Аз ако мода да изпрося от шефовете ми на работа ще дойда с FIAT от средата на 60-те години ама не го дават .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от PetkoTashev
            Колега малко ми е далеч но на дрго сарце бих се пуснал с моята 33-цаСега сарцето и е качено и си летя по патищтата Ако ми остане малко свободно време ще се видим по збирките.
            Хубаво сърце имаш, колега Само жалко че няма да се виждат цветовете под колектора и всичките други чарколяци
            2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
            ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
            sigpic

Comment

re

хайде последно всеки който ще идва с 33 да ми каже тук
              Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

И моята Дедра е единствената на срещите, но в това няма нищо лощо - даже се чувствам по-специален

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
                  И моята Дедра е единствената на срещите, но в това няма нищо лощо - даже се чувствам по-специален
                  Нали и аз това казвам
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

нещо против дизел ли чух ?!
                    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

re

Каква беше идеята на темата, а какво се получи...може да се заключи темата, изчерпана е.
                      Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

не е изчерана.....................на линия съм тази неделя.От 15.30 нали?аиде да се видим помрано и даходим заедно?????

Comment

Working...
                        X