If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
евала поне на пича с ланчата поне той не приказва че ме е бил , само да вметна - Християнчо , че и ланчата е 130 конйова , а не 103 като твойта.
Да съм казал ,4е съм те бил ....знаеш ,4е колата ми никога не е правена за драг и няма как А и ме биеш с няма и кола ... стига с оффа да си пускат снимките хората
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
ееееееееиииииииии голям кеф аз съм нов в форума и много се радвам че се събирате така и засрамяваме тука голфовете че много ме нервят като чуя че били наи добрите както и да е де,и аз имам алфа 155 1.7 116коня и не можах да доида в сливен ама като се съберете тук в пловдив ще гледам да доида и аз,а и качетеи някое и др. видео
Много добре се получи като за първа среща,предполагам че ще станат редовни.Радвам се,че се запознах с нови сектанти и следващия път като си идвам към Сливен отново ще съм на линия
християнчо стига си се дразнил с серго ...колата му жържи прекрасно за кг-те си .Серго ако искаш да накажес с доста християнчо молбата ми е да си вземеш опел 130 коня и 6те ме разбереш за какво ти говоря ..казват че бягат от раждата но според мен бягат от алфа ромео 6егувам се
Comment