If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се заяждайте ами кажете кога ще се напием......бат Серго направи ми и моята 150 кончета, че да не се излагам всяка вечер да падам от един Голф 2ка на дръпки из града...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Не се заяждайте ами кажете кога ще се напием......бат Серго направи ми и моята 150 кончета, че да не се излагам всяка вечер да падам от един Голф 2ка на дръпки из града...
Не ми казвай че е голфа на колежката пилотиран от нея , моля ти се ! А и тя твоята не беше ли 120 коня ?
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Не ми казвай че е голфа на колежката пилотиран от нея , моля ти се ! А и тя твоята не беше ли 120 коня ?
На колегата...120 е, но и Голфа е 115
е аз ли да я направя - аз не съм майстор - ма знам къде да те пратя за да ти я направят
аз пък викам утре в неделя да слезнеме на летището и да се видиме
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
е аз ли да я направя - аз не съм майстор - ма знам къде да те пратя за да ти я направят
аз пък викам утре в неделя да слезнеме на летището и да се видиме
Да бе знам че няма ти да я направиш ......Утре в колко часа ще слизате на летището...
Comment