Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Сливен: Колко пъти месечно да се събираме

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Срещи в Сливен: Колко пъти месечно да се събираме

Колеги пускам тази тема макар и да се дублира с такава подобна друга наша тема (ако решат модераторите да я изтрият тази), защото искам нагледно да видя какво е вашето мнение колко пъти да се събираме, ако се събираме ...Нека който даде глас в тази анкета, след това да напише мнение относно своя глас и защо е гласувал така. Благодаря ви и успешен ден ....

П.С. Аз гласувах за 1 път месечно, просто защото така мога и горе долу толкова недели в месеца съм свободен, а и по-често не мисля че има нужда...
    0
    Един път месечно в неделя
    0%
    0
    Два пъти месечно (първа и трета/втора и четвърта неделя)
    0%
    0
    Всяка неделя
    0%
    0
    По-рядко (когато дойде)
    0%
    0
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Re: Срещи в Сливен: Колко пъти месечно да се събираме

Първоначално публикувано от trouble
    Колеги пускам тази тема макар и да се дублира с такава подобна друга наша тема (ако решат модераторите да я изтрият тази), защото искам нагледно да видя какво е вашето мнение колко пъти да се събираме, ако се събираме ...Нека който даде глас в тази анкета, след това да напише мнение относно своя глас и защо е гласувал така. Благодаря ви и успешен ден ....

П.С. Аз гласувах за 1 път месечно, просто защото така мога и горе долу толкова недели в месеца съм свободен, а и по-често не мисля че има нужда...
    Здрасти.
    Смятам че 2 пъти в месеца не е много.Не мисля и че ще си омръзнем.
    Нека да не разваляме ,това което сме започнали.
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Аз гласувах за 2 пъти месечно , съгласен съм с колегата че няма да си омръзнем защото в годината ще имаме 24 сбирки а това не са никак много . А и колкото по често се събираме толкова повече нови колеги би трябвало да има в нашите сбирки или така предполагам аз .
        Alfa Romeo 146 1.6
        По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

Working...
        X