Предлагам да направим среща на алфите от Старозагорска област.Имам предвид Ст.Загора,Казанлък,Гурково Чирпан а защо не и Сливен ,Нова Загора.Понеже в Ст.Загора алфисти сме 3 или 4 човека да се запознаем с хората от другите градове.Във форума пишат много хора а на срещите ги няма.Ако желаете такава среща даите ,предложения за дата и населено място.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за среща в Старозагорско
Collapse
X
-
аэ с удоволствие бих дошъл ама в момента съм малко далечко ако на някоя от срещите ви съм си в Гурково може да прескоча
Comment
-
Re: Предложение за среща в Старозагорско
Първоначално публикувано от arbalovПредлагам да направим среща на алфите от Старозагорска област.Имам предвид Ст.Загора,Казанлък,Гурково Чирпан а защо не и Сливен ,Нова Загора.Понеже в Ст.Загора алфисти сме 3 или 4 човека да се запознаем с хората от другите градове.Във форума пишат много хора а на срещите ги няма.Ако желаете такава среща даите ,предложения за дата и населено място.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Аз не съм ангажиран и двете дати, така че чакам само предложения за мястото и часа на срещата. Мястото предлагам да е там където ще е удобно на желаещите, а аз предлагам да е някъде извън населено място, естествно да има и добро заведение. Около моя град в северна и южна посока знам поне 2-3 такива местенца. Ако има желаещи.....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007
Comment
Comment