If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз тъкмо отидох паркирах колата си и мазератито направи много мазало-вартя го вкръг точно до входа ,басиии откачалката заеби.и за друг път дасе разберем някаде дасе чакаме и да пристигнем цяла гвардия там-тадани завидят
напротив така като чета сме пристигали на групи отпо 2 коли МАХ и нищо ненаправихме(е аз си трагнах такаче да запомнат колата но...),пално беше с коли направени чисти гадове,какво ще кажете за идеята дасе съберем предварително и да отидем 15-20 коли накуп да гледаме реакции
айде? ама кога и каде...аз викам на Ал.Невски кадето са сбирките но да сме сериозни...ето аз уж най-сериозния и кво стана....проблемите идват ненадейно точно когато не очакваме давайте да се организираме че да ни запомнят а не само да говорат за тия от бмв форума...
аз предлагам нещо друго щот мие много далече чак до невски да слизам(пък неварвам даневие удобно и на вас там дасе съберем),аиде дасе съберем на първото OMW в началото кадето е и оттам дасе трагне в колонка без ръчки и дасе нанесеме 20 коли ненадейно :P
забравихме час бе колега-от 8 до 8и30 дасе съберем аз незнам дали има други колеги от перник във форума дасе разберем и стях иначе има 10-тина алфи като моята.и така даси кажат мнението и други колеги дасе види през седмицата колко коли щесе съберем и колкото повече толко подобре
Ми, ние с мим се въртяхме там от 19:30 до към 21:00 и никакъв успех. Имаше само некви селяци с голф и гадна чалга.....
Ми то хубавата част беше към 13:00 когато се разотидоха куките. Пергели, гонки, скъсани гуми... Миризма на гума и съединител.. Най-голямо шоу направиха BMW-стите. Тамън пристигаха от някакъв събор и бяха стотици. Караха бавно на фарове, свиреха като на сватба и си имаха и знаменосец - бъги. Към идващите се присъединиха и други БМВ-та които вече бяха там и стана много мазало.... Голямо дебют!
b_angelov, какво е това слънце, каква е тази писта, какви са тия ретро мацки като уж трябваше да има навалица от алфи на Бояна вечерта
а за това, на което си бил - никой нищо не е и споменал буква
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment