Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мдааа за ФИАТ си доста прав, но за АЛФА... там нещата вече са други Smile

така ли мммммм аз малкоо не съм на твоето мнение
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov
      мдааа за ФИАТ си доста прав, но за АЛФА... там нещата вече са други Smile

така ли мммммм аз малкоо не съм на твоето мнение
      всичко под контрол колата се оправя взети са ремаци ролки свещи всички филти маркуча който издаде багажа и още малко дреболии и цялата работа по обслужването излезе 140 лв частите + 70 лв масло поне частите са по евтини от на алфа ромео серго е прав има разлика иначе вчера на летището начупих три 320 бмв-та и едно 525 д 163 konq + чип на Даниел със селиката върви доволно

Comment

• ке фанем да извикам една спортна алфа да те потроши - да се комплексираш пак :P
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

ке фанем да извикам една спортна алфа да те потроши - да се комплексираш пак :P
          аз несъм се комплексирал никога . ти беше човека който се нервеше колата ми е 105 коня твойта хиляда работи има и като я разработиш нали знаеш че те чакам на чертата сега поне вече има линия старт и финал измерена точно 402 метра
          аз там по уредитер вдигнах 134-5 км нз преди как сме вдигали с тебе за 300 метра по 160 км . а за тая алфа нямаш проблеми знам че твоята гордост е на илия алфата докарай я и ще видим колко върви ако ме бие с пунтото което е 70-80 % нормално на 400 метра ще се обадим да я сложим на чертата с една спортна астра малко пак да се комплексираш и пак да потроши на илия алфата а и тиграта и пунтото съм убеден че са пред твойта на 400 метра нз тогава какво ще се оправдаеш

Comment

• скоро бате - скоро - аз съм на 800 км илия на 1000 потрай още малко

Comment

скоро бате - скоро - аз съм на 800 км илия на 1000 потрай още малко
              серго добре айде като ще е така поне да сложим някой лев за гонка на 400 метра ти с пунтото може и с тиграта илия с на красио астрата слагаме някой лев и правим гонката викаме някой да гледа финала и който падне дава парите на печелившия 3 старта който вземе два печели

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata
                Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                скоро бате - скоро - аз съм на 800 км илия на 1000 потрай още малко
                серго добре айде като ще е така поне да сложим някой лев за гонка на 400 метра ти с пунтото може и с тиграта илия с на красио астрата слагаме някой лев и правим гонката викаме някой да гледа финала и който падне дава парите на печелившия 3 старта който вземе два печели
                хайде да си преместите рацерските договорки и изхвърляния на лични, скайп и други там месинджъри, да не играе пак голямата гума или метлата!

Comment

• пууу писна ми все някой да ме командва у тоя живот - добре спираме

тишка аз има от къде да изкарвам пари - ако ти нямаш - фани се на работа бате

спирам да пиша по въпроса да не ни изтрият темата

Comment

пууу писна ми все някой да ме командва у тоя живот - добре спираме

тишка аз има от къде да изкарвам пари - ако ти нямаш - фани се на работа бате

спирам да пиша по въпроса да не ни изтрият темата
                    Когато ти дойде вкъщи да те командва, тогава се противи, тук ще спазвате правилата!

Comment

• за пари нека да не говорим това че неработя неозначава че нямам
                      а другото за печеленето от това мога само да си мисля че несте сигурни в двете алфи парите са за стимул а не за печелене и да има поне малък смисъл от тия гонки .
                      айде и аз спирам нека темата си стои

Comment

• Аз ще дойда да снимам
                        Alfa Romeo 146 1.6
                        По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• А аз да гледам.....Абе дупета айде да се събереме пак на сбирчица..кажете дата. Серго къде хвърчиш до Ямбол с машината, разминахме се преди 3-4 дена с тебе по пътя. И Илия беше с тебе с неговата кола....... Мерси за крилото, кукличка е сега ...
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• разкарваме се бате -да навъртиме километрите за разработката
                            не съм те видял изобщо
                            а за крилото - наистина стана супер

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr
                              Аз ще дойда да снимам
                              е потрай малко хората се разработват още тоя път аз ще се оправдавам че до де си направят разработката аз потроших комплект сергменти
                              скоро бате - скоро - аз съм на 800 км илия на 1000 потрай още малко Smile

Comment

• това ли се случи на вървящото тигре

Comment

Working...
                                X