If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Организираме среща през седмицата и гледаме какво ще стане, ако е за тази сряда аз 100 % съм на линия, освен ако не стане нещо с мен или с Алфонсо
Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)
Сряда , 20:30 място на срещата Брилянтин - Заповядайте !!!
Аз , ще дойда Краси предполагам също , нека да видим на тая среща колко човека ще дойдат .
нещо пак не ми се взъзват нещата нека да гласуваме каде да бъдат срещите ... на брилянтин ако има една масичка за 4 ри човека а на срещата дойдат 8 ? ще ходим другаде ли или тия хора за които няма места дали ще дойдат 2 ри път и това е авто събор според мене трябва да е свързано с колите ни нещо , та според мене летището е добро място за сбирки друг е въпроса че повечето няма да искат да изхабят малко повече бензин а не 400 метра до билата и пак в тях ...а и на летището можем да си направим мото шооо а не да паркираме до билата или пред брилянтин 2 снимки на колите и срещата е яка по добре да направя една снимка пред нас и да ви я пратя да си направим срещата в интернет ............
нещо пак не ми се взъзват нещата нека да гласуваме каде да бъдат срещите ... на брилянтин ако има една масичка за 4 ри човека а на срещата дойдат 8 ? ще ходим другаде ли или тия хора за които няма места дали ще дойдат 2 ри път и това е авто събор според мене трябва да е свързано с колите ни нещо , та според мене летището е добро място за сбирки друг е въпроса че повечето няма да искат да изхабят малко повече бензин а не 400 метра до билата и пак в тях ...а и на летището можем да си направим мото шооо а не да паркираме до билата или пред брилянтин 2 снимки на колите и срещата е яка по добре да направя една снимка пред нас и да ви я пратя да си направим срещата в интернет ............
Добре, хайде уточнете се.......гонки ли ще правим или просто среща да пийнем или и двете......Ето ви малко предложения:
1.Срещи на Билла в 20.30ч. - летище - Брилянтин (може би в 23.00ч.)
2.Среща на летището в 20.30ч. без Брилянтин
3.Среща на Биллата в 20.30ч. - Брилянтин или направо на Брилянтин.
Заведението Брилянтин може да бъде заменено с друго по ваше желание. Аз харесвам бистро БРИЗ близо до лифта, хладно е, готино е.....Айде гласувайте...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)
Не че искам да се бъркам, ама ако подложим въпроса на гласуване ще чуем N хиляди на брой различни мнения за място и час на срещата. Нека ако Сливен си има клуб или нещо такова да си изберем някой отговорник, (или както искате така го наричайте) който да определи къде да се видим. Не че си нямам собствено мнение, но от опит знам, че ако всеки почне да дава мнение по въпроса нито ще се разберем за място, нито за час, а да не говорим и за ден
Добре, хайде уточнете се.......гонки ли ще правим или просто среща да пийнем или и двете......Ето ви малко предложения:
1.Срещи на Билла в 20.30ч. - летище - Брилянтин (може би в 23.00ч.)
2.Среща на летището в 20.30ч. без Брилянтин
3.Среща на Биллата в 20.30ч. - Брилянтин или направо на Брилянтин.
Заведението Брилянтин може да бъде заменено с друго по ваше желание. Аз харесвам бистро БРИЗ близо до лифта, хладно е, готино е.....Айде гласувайте...
ами то като е на летището не е казано че трябва да се гоним ?! който иска ще си стои до колата се едно е на билата другите които имат желание ще се гонат и после може да се отиде на някое заведение примерно ''бриз'' понеже и на мене ми харесва ... според мене така е най добре има от всичко,,, и мирела да почерпи за алфата си
ами то като е на летището не е казано че трябва да се гоним ?! който иска ще си стои до колата се едно е на билата другите които имат желание ще се гонат и после може да се отиде на някое заведение примерно ''бриз'' понеже и на мене ми харесва ... според мене така е най добре има от всичко,,, и мирела да почерпи за алфата си
Добре....Среща на летището и после на заведение или направо на заведение....айде малко по малко се кокретизираме, но искам да видя повече мнения по въпроса.....Отговорници няма защото трябва да се постигне съгласие от всички ....
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
А летището отвориха ли го или има специален вход от нейде ?
вижте сега на мен не ми е дали ще сме на брилянтин или на летището за 400м предлагам първтаа да я направим 20 часа на Брилянтин в сряда и там да се уточни всичко а тва тематиката за коли може и на кафе3 да се говори за коли и т.н.
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Аз съм за там за кадето са всички !!! Ама ако това всички сме аз и Краси ... по добре спрете да пишете , не само да ми викате ше дойда ше дойда и накрая сам да си дремя на паркинга на BILLA
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Аз съм за там за кадето са всички !!! Ама ако това всички сме аз и Краси ... по добре спрете да пишете , не само да ми викате ше дойда ше дойда и накрая сам да си дремя на паркинга на BILLA
не си дремал много азз минах 2 и 8 и тебе те нямаше
Comment