Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеМагазина е на дюнерите..кой не знае дюнерите. Мим, добре дошла, върви ли каляската
Comment
-
Недей че и моята другата е на метан....в някой моменти е по-скъпо дори и на газ. Те направиха метана 1,45 лв. 350 км. ми излязоха 26 лева....Сега сметни на газ да видиш че няма да е повече
Comment
-
Искам да се извиня, че не успях да дойда на срещата на клуба, а бях такъв мераклия. В последния момент ми се наложи да пътувам и отсъствах от града. Надявам се че извиненията ми ще бъдат приети...
Comment
-
Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщениеИскам да се извиня, че не успях да дойда на срещата на клуба, а бях такъв мераклия. В последния момент ми се наложи да пътувам и отсъствах от града. Надявам се че извиненията ми ще бъдат приети...
Имаше и още как. Четири Алфи, пихме по една лимонада в кръчмето отсреща, и поговорихме за дебитомери, цени на горивата и глоби146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщениеСмятай...А от БИЛА какво ви отвърнаха ?
33-ката вербува млади алфисти146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеТц, тц, тц, чак звъняхме в Билла да излязат, да ти кажат, че сме пред Краси, ако си забравил
... пихме по една лимонада в кръчмето отсреща...:
Comment
Comment