If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги продава се една Алфичка 164 1998 година в перфектно състояние мн добре поддържана на 103 000 километра на сигурен човеч има газова 2.0 150 коня аз я пробвах много е добра , разпитайте ако някой чуе нещо свържете се с мен цената е 5200 .
Я я докарай на срещата
П.С. Бате само си дооправи обявата в образец, че нали ги знаеш нашите лоши модераторчета
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Срещата стана много добре , благодарим на гостите от Ямбол за присъствието надяваме се на другата среща да присъстват също
След малко ще кача и снимките от срещата
П.С. И пак имаше едно недоразумение на срещата - на Тишо Тиграта
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
срещата мина много добре!! но гледам в Сливен има доста алфи а няма присъствие може би трябва да се измисли нещо за популяризирането на срещите за да присъстват и други които са скарани с компютрите или незнаят за форума.
голям барзак си!! кога свари да ги качиш снимите аз току що се прибрах в Кърджали този месец и другия ще си идвам пак в Сливен по честичко и ще гледам да присъствам
срещата мина много добре!! но гледам в Сливен има доста алфи а няма присъствие може би трябва да се измисли нещо за популяризирането на срещите за да присъстват и други които са скарани с компютрите или незнаят за форума.
голям барзак си!! кога свари да ги качиш снимите аз току що се прибрах в Кърджали този месец и другия ще си идвам пак в Сливен по честичко и ще гледам да присъствам
като дойдеш другия път ще ти дам лепенка на клуба, че сега нямах достатъчно, свършиха....
Ех как ме е яд че и за Тишо не остана лепенка на клуба
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
като дойдеш другия път ще ти дам лепенка на клуба, че сега нямах достатъчно, свършиха....
Ех как ме е яд че и за Тишо не остана лепенка на клуба
Comment