Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде да кача малко клипчета от днешната среща разглежданата тема днес беше опел вс алфа ромео ... първия весел момент е че си направихме малка шегичка с бате серго който както никой друг път го прие доста добре и не се издразни както винаги та ето за какво говоря
    http://www.vbox7.com/play:fac495bb едно доста бързо комби срещу бате серго

http://www.vbox7.com/play:19780793 серго срещу мене една доста успорвана битка

и най интересното за накрая XZIBIT ALFA ROMEO vs OPEL ASTRA GSI 16V
    на краската http://www.vbox7.com/play:0cc620b4 някой от агитката пусна слух че алфата имала валове добре се получи

Comment

• А е момчета незнам как не ви се свидят колиците чесно , днес се разкарвах из града и на две три места пробвах вашите душмански истории и направо мен ме заболя , незнам вие как си гърчите колиците така
      Alfa Romeo 146 1.6
      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata
        айде да кача малко клипчета от днешната среща разглежданата тема днес беше опел вс алфа ромео ... първия весел момент е че си направихме малка шегичка с бате серго който както никой друг път го прие доста добре и не се издразни както винаги та ето за какво говоря
        http://www.vbox7.com/play:fac495bb едно доста бързо комби срещу бате серго

http://www.vbox7.com/play:19780793 серго срещу мене една доста успорвана битка

и най интересното за накрая XZIBIT ALFA ROMEO vs OPEL ASTRA GSI 16V
        на краската http://www.vbox7.com/play:0cc620b4 някой от агитката пусна слух че алфата имала валове добре се получи
        още няма бате - ма се подготвя за такива
        а за шегата - ами то си я биваше - и ако не беше с чип това ц20хе, дъл нямаше да вървиме горе долу равни ?
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr
          А е момчета незнам как не ви се свидят колиците чесно , днес се разкарвах из града и на две три места пробвах вашите душмански истории и направо мен ме заболя , незнам вие как си гърчите колиците така
          знаи не знаеш как да я караш тая колица
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov
            Първоначално публикувано от stiflyr
            А е момчета незнам как не ви се свидят колиците чесно , днес се разкарвах из града и на две три места пробвах вашите душмански истории и направо мен ме заболя , незнам вие как си гърчите колиците така
            знаи не знаеш как да я караш тая колица
            Възможно
            Alfa Romeo 146 1.6
            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• ши та научиме бре

Comment

• някои пак заспаха

Comment

• никой не е заспал бе просто бях на моренце за 2 дена а за кобито чипа е една кола ако искаш мога да говоря с момчето да видите каква ще е разликата с чип и без чип ама все пак си е ц20хе

а за валовете нз но колата му работи по съвсем друг начин нз аз много немога да преценя но красио разбира повече и той каза че според него има валове и едното момче се познавало с илия и вика че имала валове и че искал да бие много такава астра

Comment

• кой да има валове - астрата ли или илия че не ми стана ясно
                    а за ц20хе-то комбито мобе и да се пробваме без чипа -но за мене ще е сверка аз знам че не мога да го бия каквото и да стане -със всичко е повече от мойта кола

Comment

кой да има валове - астрата ли или илия че не ми стана ясно
                      а за ц20хе-то комбито мобе и да се пробваме без чипа -но за мене ще е сверка аз знам че не мога да го бия каквото и да стане -със всичко е повече от мойта кола
                      астрата гарантирам че няма валове красио ако искаше да и сложи щеше даи сложи още като я беше купил просто сега колата му харчи 9 градско няма смисъл да качва разхода за 2 -3 коли разлика ... а за комбито ако си съгласен пред тебе ще се пусне с единия чип ще сложи другия и пак ще се пуснете но според мене няма смисъл да се занимаваме с глупости

а за валовете става дума за на илия алфата той и красио като я чу как рабботи и пита какво е правено на тая кола и единия от наще хора се познавал с илия и илия му казал

Comment

• с валове е бате - само че преди вървеше повече колата - така ,че познай кво следва връщаме стария сетъп - колата е прекалено сгъстена и не се получава работата - като и пуснеме вариатора и се мъчи да счупи двигателя - започват да блъскат клапаните в буталата - хубаво че са празни повдигачите -иначе е чао на двигателя

Comment

с валове е бате - само че преди вървеше повече колата - така ,че познай кво следва връщаме стария сетъп - колата е прекалено сгъстена и не се получава работата - като и пуснеме вариатора и се мъчи да счупи двигателя - започват да блъскат клапаните в буталата - хубаво че са празни повдигачите -иначе е чао на двигателя
                          нз но колата върви много за алфа ромео намерете една сток такава алфа и ще ги пусним с красио и ще видиш разлика по голяма по голяма от тебе и комбито

Comment

• все едно аз да се пусна с красйо - в момента трябва да вървя колкото ТИ- и аз си търся стоково за тест

Comment

все едно аз да се пусна с красйо - в момента трябва да вървя колкото ТИ- и аз си търся стоково за тест
                              именно на илия върви многооо пускал съм се с такава сток и чак след 150 поч1ва леко да ме минава

Comment

• намери ми и на мене някое стоково да направим реално преценка колко ми е потръгнала количката че се дразня вече на такива изказвания на някои пичове от форума

Comment

Working...
                                X