Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз ти казах тва на летището не се искат умения просто или ти върви колата или не тва е
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

• Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщение
      Какви са условията за членство в Сливенския клуб? Или просто трябва да дойда на срещата? Когато и да е тя ?
      или биеш сливенската тигра и или ..... хехе шегувам се няма условия

Comment

• току що си отговори сам на въпроса - заповядай
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщение
          аз ти казах тва на летището не се искат умения просто или ти върви колата или не тва е
          сигурен ли си - аз щи дам мойта кола ши се кача в твойта и пак ще те бия
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• sergo ти да да си се пускал с оная тигра дето от някаде месец стои до магазина ? и да не би да ти е колега .... ако го познаваш питай го ако неиска да му друса да правим бартер за пружините

Comment

• А какво й е толкова на тая Тигра и къде трябва да я бия ? Доколкото знам летището е затворено, а не съм чувал до сега да са затваряли път за частни гонки, примерно?
              Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
              Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

А какво й е толкова на тая Тигра и къде трябва да я бия ? Доколкото знам летището е затворено, а не съм чувал до сега да са затваряли път за частни гонки, примерно?
                brato първо напиши каква кола имаш година цвят да може все пак да те познаем някак си и после ще ти уредим една гонка с тиграта

Comment

• Alfa romeo 145 1.4 16v TS 01.01.97 (без ABS и ел. огледала модела, ако е важно отзад точно до надписа Alfa romeo има едно "AUTO Si", което си нямам на идея какво означава така и не намерих в нета инфо за него) Цвета е Бежов металик (според КАТ), но мисля че точно в момента не съм много много за гонки...
                  Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

Alfa romeo 145 1.4 16v TS 01.01.97 (без ABS и ел. огледала модела, ако е важно отзад точно до надписа Alfa romeo има едно "AUTO Si", което си нямам на идея какво означава така и не намерих в нета инфо за него) Цвета е Бежов металик (според КАТ), но мисля че точно в момента не съм много много за гонки...
                    браво това е добър избор ... 1.4 т.с са доста пъргави и вадят готин звук .... качи някоя друга снимка да я видим

Comment

• Еми идваш обикновенно се събираме на BILLA в 14:00 но скоро не сме го правили

но да не забравиш да се научиш да си караш колата първо
                      Alfa Romeo 146 1.6
                      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Е толкова ли е трудно Пък и мисля че мога малко от малко, само дето специално тая пък и май всички Алфи имат един основен проблем - прекалено бързо ги стигат тия 7000 оборота

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                          браво това е добър избор ... 1.4 т.с са доста пъргави и вадят готин звук .... качи някоя друга снимка да я видим
                          Ами това със снимките няма да стане днес, на този комп, нямам такива...

Comment

Е толкова ли е трудно Пък и мисля че мога малко от малко, само дето специално тая пък и май всички Алфи имат един основен проблем - прекалено бързо ги стигат тия 7000 оборота
                            Такива са си те Бързооборотни
                            Alfa Romeo 146 1.6
                            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Мисля че по това две мнения няма, идеалната кола за кръстовища и светофари...

Comment

• Ади бе колеги....в неделя да се събираме......3 август 14.00ч. и ANGOR да заповяда да видиме красавицата...
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X