Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ок
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Тишо - колко пари даде за този ксенон ?
      Alfa Romeo 146 1.6
      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
        Тишо - колко пари даде за този ксенон ?
        подарък ми е ... ама свети като електрожен , аммм нещо друго освен ксенона да забеляза по колата ми , има ли разлика в стойката и

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
          не говорих за твоя боксер има и други тунинговани
          де са те бре - дай да си сверя часовника
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
            Интересува ме, кой от сливенските ултра фенове ще ходи на Италфест 2008
            без мене тая година
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Ехх тоя Бат Серго бе , днес викам ще го изненадам в гръб ама ме усети и не ме пусна да си направя кефа да го мина
              гърч за твинспарковете - хахахаха хем си карах спокойно - кат и дам газ и откача

Comment

подарък ми е ... ама свети като електрожен , аммм нещо друго освен ксенона да забеляза по колата ми , има ли разлика в стойката и
                Абе да ти кажа стори ми се цвета и друг малко по тъмна ми се видя ... ама май нещо много повървяваше едвам едвам те настигнах , добре че оня ти се поизпречи
                Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Абе да ти кажа стори ми се цвета и друг малко по тъмна ми се видя ... ама май нещо много повървяваше едвам едвам те настигнах , добре че оня ти се поизпречи
                  ами за цвета,,,, да понеже я измиха стерилно и светна въпреки че я понамокри лекия дъждец ... за вървенето пак си е същото все пак с още двама в колата и намалих че да не изкочи някоя нинджа от храстите (полицай , пешеходец)все пак 140 км в градски условия са си доста,

към бат серго искам да го попитам дали е съгласен да направим няколко старта след няколко дена че мисля да правя едни магарии и да видя дали ще има някакъв смисъл понеже знам как върви неговата кола и как моята не за друго просто дали ще има файда от цялата работа ххах аз м,у викам на това тунинг за 10 стотинки понеже трявбва да си взема 5 резистора и да видя с коя стойност колата ще потръгне повече, ще замалее или няа да има файда

а ето защо ти се е сторила друг цвят апък за промяната за която те питах ... виж на снимката (другата)тръшнах я(малко)).

Comment

• опа
                    Attached Files

Comment

ами за цвета,,,, да понеже я измиха стерилно и светна въпреки че я понамокри лекия дъждец ... за вървенето пак си е същото все пак с още двама в колата и намалих че да не изкочи някоя нинджа от храстите (полицай , пешеходец)все пак 140 км в градски условия са си доста,

към бат серго искам да го попитам дали е съгласен да направим няколко старта след няколко дена че мисля да правя едни магарии и да видя дали ще има някакъв смисъл понеже знам как върви неговата кола и как моята не за друго просто дали ще има файда от цялата работа ххах аз м,у викам на това тунинг за 10 стотинки понеже трявбва да си взема 5 резистора и да видя с коя стойност колата ще потръгне повече, ще замалее или няа да има файда

а ето защо ти се е сторила друг цвят апък за промяната за която те питах ... виж на снимката (другата)тръшнах я(малко)).
                      Абе незнам ама много огин тигрето , с това миене и с тоя ксенон ... каша направо

и колко струва това миене ?
                      Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Абе незнам ама много огин тигрето , с това миене и с тоя ксенон ... каша направо

и колко струва това миене ?
                        12 лв вътрешно и външно пръскат я с нещо посля я измиват вода после пак тая пяна пак я измиват и после с нещо безцветно и като я чистеха вътре ми събраха стотинките и ми ги дадоха а неги засмукаха както другите

Comment

• http://vbox7.com/play:79da9c4e айде едно видео с новите пружини

Comment

http://vbox7.com/play:79da9c4e айде едно видео с новите пружини
                            Клипа е жесток

а къде е това място да ходя малко и аз там
                            Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• Където мият колите имам предвид не където хулиганстваш с колата
                              Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• доло мото техника търсиш данчо със субаруто с лепенките

Comment

Working...
                                X