If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега навън е малко полярно, но като се покаже слънцето съм с две ръце ЗА такова събиране. Познавам едно момче със 145-ца и ще го питам дали е навит. Иначе вие познавате "старите кучета" тук и можете да ги агитирате
Де да можехме ...
Всеки се прави на сърдит за нещо ...
А за какво едва ли някой знае ....
Нова идея да поканим и Ямболии тук ? следващата Неделя ?
Ще пиша в тяхната тема че имат покана за Среща в Сливен по повод 1 година от първата среща , час - 14:00 , място - Старата BILLA , кога ? - неделя 1.03.2009
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Сърденето е детска работа Да не се правят на малки ами да кажат какво мислят за идеята. Тези 60 страници в темата са изписани от много хора и ако те отново се съберат ще е по-интересно отколкото да не си говорят
Имам само лек коментар върху датата. Понеже се събират 4 почивни дена и хората може да решат да заминат на някъде (например аз-към Ловеч), но ако за други не е проблем и се организира среща ще остана-мал съм му байката
Сърденето е детска работа Да не се правят на малки ами да кажат какво мислят за идеята. Тези 60 страници в темата са изписани от много хора и ако те отново се съберат ще е по-интересно отколкото да не си говорят
Имам само лек коментар върху датата. Понеже се събират 4 почивни дена и хората може да решат да заминат на някъде (например аз-към Ловеч), но ако за други не е проблем и се организира среща ще остана-мал съм му байката
60 страници викаш....ами аз имам 29 и Нейчо има 29 и 2 страници от други
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
О какъв ентусиазъм наблюдавам , всеки разгорещено се точи за срещата , а колегите от Ямбол не можем думата от устата да им вземем ...
Всичко върви към провал нали ?!
Бате..освен да си чатим в тая тема не виждам какво друго....сбирка може да има...но със теб, мен, Ванката ако не си е тръгнал за Ловеч и да речем момчето saint78 от Ямбол. А Серго, Тиграта, една зелена Алфа 146, Xman, Кристиан, Илия, бат Стефан, едно момче със бордо 155, Ricky_Ferrero, ANGOR, сори че не им помня имената ама одавна не сме се виждали, та тези хора не искате ли да се събереме....
аз ще дойда със сигурност.за други от Ямбол не гарантирам,че ще дойдат.да не стане като първия път като дойдох и оооо,чудо нямаше никой,но няма значение.в неделя съм на линия от 14ч.на билата
Comment