Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще дойда, въпреки, че съм на работа
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Започнах да се чудя има ли смисъл да идвам....5 човека...Ванката, Нейчо, Xman, Ямбол......Хора не се напъвайте, не си струва. Защо да отсъствам от работа..има ли смисъл saint78 да се разкарва до тук. Не зная...

Comment

• Искам да се извиня за това че предварително казах, че ще присъствам, а сега се отмятам от решението си.
        Времето ще е хубаво и реших да се възползвам от 4-те почивни дена и да си отида на Ловеч.
        Ако има среща-приятно изкарване, ако ли не .... надявам се скоро да има, за да мога да дойда и аз.

Поздрави и приятни празници
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          Искам да се извиня за това че предварително казах, че ще присъствам, а сега се отмятам от решението си.
          Времето ще е хубаво и реших да се възползвам от 4-те почивни дена и да си отида на Ловеч.
          Ако има среща-приятно изкарване, ако ли не .... надявам се скоро да има, за да мога да дойда и аз.

Поздрави и приятни празници
          Ванка недей да стоиш заради сбирка....Отивай към Ловеч. Колега saint78...съветвам те да не биеш напразно път. Аз не виждам стимул да дойда..Весели празници!

Comment

• Щом е така ... нека всеки който е казал че ще дойде да каже че не иска и аз ще се откажа последен
            Alfa Romeo 146 1.6
            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• последно ми кажете сега,да идвам ли или не,че нещо се обърках ми се струва.така като гледам никой от вас няма да идва а???да се поразходя ли из Сливен сам пак?
              sigpic
              156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
                последно ми кажете сега,да идвам ли или не,че нещо се обърках ми се струва.така като гледам никой от вас няма да идва а???да се поразходя ли из Сливен сам пак?
                Аз казах че нямам стимул да се събираме 3ма.....така че друг път като има желаещи.....

Comment

• ок.щом няма,няма.trouble,ako имаш път към Ямбол обаждай се да пием по лимонада.0887449046 ми е тела.ако имате среща също се обаждайте да дойда.
                  sigpic
                  156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• Колеги, какво ще кажете за една среща сега в неделя. Времето май ще е подходящо, деня е празничен.
                    Колежката Мирела може да дойде да я поздравим на живо и да почерпи, или ние да я почерпим и тя да ни поздрави, зависи от ситуацията

Чакам отговори, положителни
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Много съм ентусиазиран

Comment

• Аз сериозно говоря ... ти се бъзикаш ...

Кажи какво мислиш по въпроса, Нейчо и той дано се навие, пък и Мирела трябва да се съгласи, нали е главно действащо лице
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                          Аз сериозно говоря ... ти се бъзикаш ...

Кажи какво мислиш по въпроса, Нейчо и той дано се навие, пък и Мирела трябва да се съгласи, нали е главно действащо лице
                          аз не съм в Сливен
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                            аз не съм в Сливен
                            Виж я как изцепи положението ами ако ще сме пак трима - Ванка по добре да отидем на кафенце няма какво да се правим че уж сме клуб че уж срещи праим ...
                            Alfa Romeo 146 1.6
                            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                              аз не съм в Сливен
                              Тотааално съм разочарован

Иначе оки, кафенце да е тогава. Няма да мога да ви запозная с последните адски мод-ове по колата, от рода на чисто нова течност за чистачки и четка за миене от последно поколение, на коята се нахлузва маркуча с водата .... , ама ще изтраям до следващия път.

Кажете къде и кога?
                              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• поръчайте ми една количка муахауа аз духом ще съм с вас
                                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                                X