Нека опитаме пак на 20 Април да се съберем неделя ще е часът оново да е 14:00 мястото BILLA . Нека които ще дойдат да пишат да не да се съберем само 2 човека пак като предния път .
Известие
Collapse
No announcement yet.
20 Април - Ще се съберем ли в Сливен ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
То се е видяло че в Сливен мераклии за фен клуб намя !!! Всички бяха сериозни (смешка) хората от другите градове викат събрахте ли се 3 коли , я си кажете кой има намерения да бъде сериозен , и кой не да не се занимаваме .Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
От всички които присъстваха на 24 февруари сега ще ти направя една равносметка:
3-ма от тях са от друг град (Нова Загора, Ямбол и Велико Търново), така че не се надявай да присъстват често.
Християн е предимно във Варна, така че не можеш да го виниш.
Стефан (Roev) е зает човек и не винаги може да идва, макар че самия той има голямо желание.
Аз ходя на работа ВИНАГИ в неделя, но не ми пречи да идвам, както знаеш бях и предния път.
За бат Серго не знам...
Остават само ти, Xman, едно ново момче което му забравих името със 155ца червена и аз....Друг няма. Така че мини да пием по една бира
Comment
-
Първоначално публикувано от mimаз ще съм за Великден в Сливен и ще се обадя поне на Краси, че него вече го знам
сори, че ще пропусна срещата
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrЩом нещете да се събираме така да е , аз ще ходя или в Стара Загора или в някой от крайбрежните градове , тука си е пълна пародия
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrЕстествено , но най-хард феновете мълчат и незнам защоАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrНе ми се споменават имена ... Краси а относно лепенката тея дни ще мина да я взема (Ще я правя за предния джам ама голяма)
И аз да си курдисамАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
Comment