Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми както ти писах срещите ги организираме съгласно гостите
    Тъй че от теб зависи кога ще има среща. Е през почивен ден да е...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Хайде,давайте пак да се наговорим за една скорошна срещичка.
      Ама аз викам да сменим мястото на сбирката,че тази ластрада малко тъпа ми изглежда.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
        Еми момчета аз кога мога да ви дойда на гости ??? скоро събиране ще има ли ?
        Хайде кажи ти,че да видим и младежите от Търговище дали ще дойдат.Ще е желателно поне според мен да е в Неделя.

Comment

• събота и неделя съм в Шумен и съм готов да дойда стига да има събиране така че аз съм с вас само ми кажете час и място за да мога да знам къде сте
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Супер срещичка сте си направили за Баба Марта, браво браво!!! Още малко снимки ще посъбера и ще кача момчета, ама и тука един нет хващам мани.... прекъсва яко!!! Докато се върна да сте станали поне 30-ина
            Айде поздрави до пак момчета!!! Още ли няма дами
            ей това нещо тук се продава 7500 евро - втора ръка,
            комшийката я изпуснах и сега я дебна....
            Attached Files
            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение

Супер срещичка сте си направили за Баба Марта, браво браво!!! Още малко снимки ще посъбера и ще кача момчета, ама и тука един нет хващам мани.... прекъсва яко!!! Докато се върна да сте станали поне 30-ина
              Айде поздрави до пак момчета!!! Още ли няма дами
              ей това нещо тук се продава 7500 евро - втора ръка,
              комшийката я изпуснах и сега я дебна....
              Здр.Алфичката е супер.Дами още няма,май единствената ни изостави и замина ::
              Да се надяваме че докато си дойдеш ще сме се увеличилипоне с 10 човека отгоре.

Поздрави и успехи ти желая.

Comment

• Какво стана момчета за Неделя какво мислите да правим ??? Щото аз съм ви на гости Като решите пишете аз ще проверявам

Comment

Какво стана момчета за Неделя какво мислите да правим ??? Щото аз съм ви на гости Като решите пишете аз ще проверявам
                  Maй както гледам ще пропуснем,ама що не минеш в Събота покрай сервиза да се запознаем.

Comment

• хопа хопа хопа ето ме и мен мн. работя и не намирам време за пред компа по принцип бих ви поканил в Търговище на хижата с преспиване ама още незнам как ще са ми смените имам в предвид за 28-ми срещу 29-ти ако има навити като си разбера смените ще пиша в Търговище срещи ???
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• неделя пак съм в Шумен няма ли да се събирате ????
                      искам да се запозная със Шуменските алфисти бива ли такава работа всяка седмица да съм там а не познавам един алфист

Comment

• Хей,момци,айде да се съберем де.Не се стеснявайте.

Comment

• Ами айде. Кога? 15.00 става ли? Да се съберем на паркинга на Кристал и после ще решаваме накъде да ходим. Съгласни?

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                            хопа хопа хопа ето ме и мен мн. работя и не намирам време за пред компа по принцип бих ви поканил в Търговище на хижата с преспиване ама още незнам как ще са ми смените имам в предвид за 28-ми срещу 29-ти ако има навити като си разбера смените ще пиша в Търговище срещи ???
                            28 и 29 няма да мога за съжаление. А за хижа(иначе супер идея) не е ли хубаво по-отрано да се уговорим?

Comment

• аааааа аз да питам мога ли да дойда щото пак ще ходя към Шумен утре и ако ме искате мога да намина

Comment

аааааа аз да питам мога ли да дойда щото пак ще ходя към Шумен утре и ако ме искате мога да намина
                                Колега,не се пита за това.Идваш и толкова,ще е хубаво да се сапознаем.
                                За 15 ч е добре.
                                Да видим този път коло ще бъдем.

Comment

Working...
                                X