If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супер срещичка сте си направили за Баба Марта, браво браво!!! Още малко снимки ще посъбера и ще кача момчета, ама и тука един нет хващам мани.... прекъсва яко!!! Докато се върна да сте станали поне 30-ина
Айде поздрави до пак момчета!!! Още ли няма дами
ей това нещо тук се продава 7500 евро - втора ръка,
комшийката я изпуснах и сега я дебна....
Attached Files
Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!
Alfa Romeo 155, 1.7
Супер срещичка сте си направили за Баба Марта, браво браво!!! Още малко снимки ще посъбера и ще кача момчета, ама и тука един нет хващам мани.... прекъсва яко!!! Докато се върна да сте станали поне 30-ина
Айде поздрави до пак момчета!!! Още ли няма дами
ей това нещо тук се продава 7500 евро - втора ръка,
комшийката я изпуснах и сега я дебна....
Здр.Алфичката е супер.Дами още няма,май единствената ни изостави и замина ::
Да се надяваме че докато си дойдеш ще сме се увеличилипоне с 10 човека отгоре.
Поздрави и успехи ти желая.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
хопа хопа хопа ето ме и мен мн. работя и не намирам време за пред компа по принцип бих ви поканил в Търговище на хижата с преспиване ама още незнам как ще са ми смените имам в предвид за 28-ми срещу 29-ти ако има навити като си разбера смените ще пиша в Търговище срещи ???
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
неделя пак съм в Шумен няма ли да се събирате ????
искам да се запозная със Шуменските алфисти бива ли такава работа всяка седмица да съм там а не познавам един алфист
хопа хопа хопа ето ме и мен мн. работя и не намирам време за пред компа по принцип бих ви поканил в Търговище на хижата с преспиване ама още незнам как ще са ми смените имам в предвид за 28-ми срещу 29-ти ако има навити като си разбера смените ще пиша в Търговище срещи ???
28 и 29 няма да мога за съжаление. А за хижа(иначе супер идея) не е ли хубаво по-отрано да се уговорим?
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment