Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги какво ще кажете да направим една срещичка на 21.03.2010 в Шумен да се разберем за 27.03 как ще става работата къде ще се чакаме в колко и тем подобни пък гледам скоро не сте се събирали
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Аз съм навит.Само трябва де се включат и останалите.
      Няма да е лошо вече да се престрашат и тея дето още не са идвали.Ние не хапем
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• И аз съм навит за 21.03 и смятам да се престраша
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Еми нека се съберем повече, че поне да е интересно
          Къде смятате да се чакаме?

Comment

• за тази неделя става въпрос гледам ако искате направо горе на паметника или ако не ви се качва там в градската градина...? само кажете в колко ?
            Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Аре събираите се и се разбираите и ако може надъхаите още някои да идва на 27.03 пък нии тука другата събота и неделя ще ви чакаме отправям и една покана към СТАРАТА ЛИСИЦА !!! Да заповяда и той и още които иска колкото повече толкова повече
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                Аре събираите се и се разбираите и ако може надъхаите още някои да идва на 27.03 пък нии тука другата събота и неделя ще ви чакаме отправям и една покана към СТАРАТА ЛИСИЦА !!! Да заповяда и той и още които иска колкото повече толкова повече
                Огнената стара лисица ще дойде ама само за пикника ... пък знае ли човек може да не успее да си тръгне ( ше-гувам се )
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• На мене идеята за градската градина ми харесва

Comment

• Добре в градската там на паркинга към колко чеса ?

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
                      Добре в градската там на паркинга към колко чеса ?
                      Еми ако сте навити към 13:00 аз някаде към 12:00 трябва да съм в Шумен, така че ако другите ги устройва. Ако не когато кажете.

Comment

• ок аз съм навит но съм на рожден ден довечера и не знам дали ще успея да доида но ще опитам...

Comment

• Мдаа наистина ми се иска да дойда на 27.03 и ще гледам да успея
                          А утре ще си правим ли подготовка в градската? Мястот е подходящо за среща.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            Мдаа наистина ми се иска да дойда на 27.03 и ще гледам да успея
                            А утре ще си правим ли подготовка в градската? Мястот е подходящо за среща.
                            Еми то някой дойде изобщо щото аз закъснях дойдох 13:25 и една Алфа нямаше. Сложих летните гуми черните джанти ама нямаше никой като отидох

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                              Еми то някой дойде изобщо щото аз закъснях дойдох 13:25 и една Алфа нямаше. Сложих летните гуми черните джанти ама нямаше никой като отидох
                              Извинявам се че не можах да дойда,но просто нямаше как.
                              ще се видим на хижата,то и без това е другата седмица,ще има яко запой
                              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                                Извинявам се че не можах да дойда,но просто нямаше как.
                                ще се видим на хижата,то и без това е другата седмица,ще има яко запой
                                Не на мене не ми е проблем споко другата събота ще оправим работата. А за неделята аз намерих какво да правя бях във Варня да видя морето

Comment

Working...
                                X