Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=20104

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...t=20104&page=6
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• айдееее !
      Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
        айдееее !
        Айде,ама две птички няма да направят пролета.Май вече никой не влиза в този раздел.

Comment

• Mаке ти ше кажеш че не влиза
          Кой от вас ще ходи на феста? Я да видим дали може организираме нещо за тогава. Общо ходене и т.н.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• аз съм на 99% за феста
            Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Е аре разберете се или направо във съседната тема!!!!
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• От Варна съм си попринцип, ама вече съм в Шумен ( студент ). Някакви срещи скоро време да се организират? Айде Неделята нещо да направим докато не е дошъл снега
                Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Ей момчета, от кога не сте се събирали, ровя, ровя за нови и снимки и нищо не откривам къде сте??? Аз скоро си идвам към Шумен...може би началото на октомври, но без колата за съжаление. Да вземем да се съберем, па мене некой ще ме вози....има ли кандидати
                  Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                    Ей момчета, от кога не сте се събирали, ровя, ровя за нови и снимки и нищо не откривам къде сте??? Аз скоро си идвам към Шумен...може би началото на октомври, но без колата за съжаление. Да вземем да се съберем, па мене некой ще ме вози....има ли кандидати
                    То ако не си ти да ни подканиш,едва ли ще си направим скорошна среща.Колата не е важна,а сърцето.
                    Дано поне започнат да четат темата,че пак ще сме малко.

---------- Post added at 03:59 ---------- Previous post was at 03:55 ----------

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                    От Варна съм си попринцип, ама вече съм в Шумен ( студент ). Някакви срещи скоро време да се организират? Айде Неделята нещо да направим докато не е дошъл снега
                    Здравей,те нашите срещи много уредяха,но скоро може и да си направим.Следи темата или ако искаш ми звънни,тъкмо да се запознаем 0899803314.

Comment

• Окей, благодаря ти колега! Утре имам малко работа по колата (главно осветление). Заминавам за Варна, но ще се върна неделя вечерта. Трябва да е през седмицата, че да съм тук, но съм зарибен! Очаквам с нетърпение среща в друг град, с други алфи защото знам, че който кара алфа не е прост Така съм чувал де....
                      Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Ари е кога ще се съберем е? Щото аз не помня да съм видял някой от Търговище насам. Пък не знам и вие да сте се събирали. Давайте мислете нещо лятото мина и пак ще съм редовно в Шумен.
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Айде утре (Неделя) да се съберем към 17:00.... Не знам къде обаче - вие ще кажете! Още ми е малко чуждо... :]~
                          Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Аиде за тези които не са влизали във съседната тема и незнаят !!!!!!---------> http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43408
                            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Пишете и мен за срещите.

Comment

• колеги аз по принцип не влизам много тук напоследък но ако има некаква уговорка за среща направо ми се обадете ако искате, 0888484506 аз маи само на една съм идвал досега
                                alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

Working...
                                X