Първоначално публикувано от Stoian_wolf
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Шумен
Collapse
X
-
Големи фенове сте.Няма дори и кой да напише два реда С грешки.
Ако няма кои да ви подканва постоянно,няма и срещи.
Тогава мисля,че и тая тема е беЗсмислена.
Неискрени поЗдрави на Голфаджиите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеГолеми фенове сте.Няма дори и кой да напише два реда С грешки.
Ако няма кои да ви подканва постоянно,няма и срещи.
Тогава мисля,че и тая тема е беЗсмислена.
Неискрени поЗдрави на Голфаджиите.навсякъде са нужни подканвачи
хахха
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеГлавния организатор като го няма...
Не ни са живей без тебе
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBob Покажи съобщениеЗдравейте алфисти, аз съм нов във форума, но доста стар алфист, другата седмица се прибирам в Шумен и с удоволствие бих се срещнал с вас, стига да ми кажете кога и къде. Хайде до скоро.Дано да си кьсметлия,но ме сьмнява.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеНа ха,като си вЗема новата Алфа ще си доидем За няколко дена.
---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
Айде организирайте нещо вече и аз съм от старата школа
Comment
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеКолеги, ето ме и мене - една шуменска бройка още.
Събирате ли се някъде? Кажете и аз да дойда, че да се запознаем
Темата гледам е умряла преди 2 месеца, ама айде аз да я поразбутам малко..Или са продали колите или не палят в тоя студ.
А като гледам,нашите срещи са станали по редки и от сбирките на ветераните от войната.
ПоЗдрави от Германия и дано скоро да си направите една среща.
Comment
Comment