Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уааааа ще плачааа . Затова неисках да пораствам защото все някой е на работа + мене разбирасе нищо важното е всички да си прекарат добре пък ще го измислим как да се съберем всички по нататака
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• аве колеги как прайте така ем сте на среща пък сте на линия,да не сте дръпнали кабела до мястото кадет сте

Comment

• Малко снимки от нашата среща
        Attached Files
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• ехааа браво на вас супер следващата вече трябва да е обща , че да се съберем повечко
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            ехааа браво на вас супер следващата вече трябва да е обща , че да се съберем повечко
            Аха,и аз така викам.Колкото повече,толкова по-забавно ще е.
            ААААА,и междо другото чРД-голям да пораснеш,и да ти увеличат заплатата .
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Ето малко снимки и от мен със закъснение, но чак сега се добрах до компа
              http://mihaeles.snimka.bg/automobile...09-2009.421468
              С нетърпение чакам да се организираме за хижата и да се видим за повече от кафенце, хайде давайте предложения.
              Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                Аха,и аз така викам.Колкото повече,толкова по-забавно ще е.
                ААААА,и междо другото чРД-голям да пораснеш,и да ти увеличат заплатата .
                Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                Ето малко снимки и от мен със закъснение, но чак сега се добрах до компа
                http://mihaeles.snimka.bg/automobile...09-2009.421468
                С нетърпение чакам да се организираме за хижата и да се видим за повече от кафенце, хайде давайте предложения.
                Хахаха мерси а дано ги вдигнат заплатите ама не само на полицаите ами на всички . а относно "хайде давайте предложения." само кажете някаква дата след около месец примерно и ще напрая така че да не съм на работа и ще пишем на колегите от Варна
                sigpic

Comment

• Вака какво е това след около месец бре момче, мен ме няма другия месец тук. Явно ще пропусна хижата. Или...вие го организирате, аз си хващам някакъв превоз и пристигам само за купона. Скоро няма да мога да пътувам с баба Алфета спокойно, има доста работа още по нея и докато не я стегна подобаващо нема да я тормозя. Това пък далеч не означава, че няма да дойда на хижата. В Шумен съм си до 22.09 най-късно. Ако до тогава нещо организирате После ще му мисля с какво ще летя насам! Няма да се оттървете лесно от мене

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                    Вака какво е това след около месец бре момче, мен ме няма другия месец тук. Явно ще пропусна хижата. Или...вие го организирате, аз си хващам някакъв превоз и пристигам само за купона. Скоро няма да мога да пътувам с баба Алфета спокойно, има доста работа още по нея и докато не я стегна подобаващо нема да я тормозя. Това пък далеч не означава, че няма да дойда на хижата. В Шумен съм си до 22.09 най-късно. Ако до тогава нещо организирате После ще му мисля с какво ще летя насам! Няма да се оттървете лесно от мене
                    хахаха шматка такава просто моята каляска хептен не е в движение и искам да съм с нея . Като си представя колко купона изпусна моята черна перла пък и казвам за след месец щото да могат абсолютно всички хора да и направят планове
                    sigpic

Comment

• Добре де ще си правя плановете и аз за другия месец, а тебе до края на седмицата ще те посетя....няма се измъкнеш дърто куче си вече ше черпиш затова че си удъртял

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Айдеее народе имахме планове за голяма среща ето сега е момента . Италфест 2009 гр. Дряново който ще ходи да казва да патуваме на калъп
                        sigpic

Comment

• Аз примерно.
                          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Аз също ще ходя,ама не знам в петък или в събота ще тръгвам.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
                            бивша 155 2.0ts
                            бивша 155 1.8ts

Comment

• Аз пък няма да мога да дойда стискайте палци поне да успея до Сф да се прибера, че тръгнах и се върнах. Шибания лагер тотално се разби и се разтресох кът на дискотека мале и се сещайте днес на празника кой може да помогне.............никой, ще се самоубия вече

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                                Аз примерно.
                                ние с теб ще пътуваме калъп когато кажеш щото майче няма да могат да ми напраят колата . Тос пед_л дет я прай ми каза за пореден път , че днес ще се обади и пак аз ще трябва да ходя и ако утре отида и не я е почнал си я прибирам от там... тос е за у газягата
                                sigpic

Comment

Working...
                                X