If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги хаиде да се организираме нещо за 13-ти да идем на калояново да видим сбирката на VW клуба които има желаещ нека да пише във тази тема и да се разберем точно къде да се чакаме
При мен има 3 свободни места така че няма проблем които иска да доиде със мен да пише на скаипа или тука във форума само че които иска да се вози при мен да си вземе и един чифт наушници или тапи за уши
аз имам едно предложение за да няма излишни недоразумения предлагам пловдивчани да се чакаме на бензиностанцията на Лукоил преди моста на "Ален Мак" както предложи BlueStorm във 9:00 часа и във 9:30 9:45 да тръгнем от там а на които му е по удобно да чака във началото на село труд във 10:00 и от там като се съберем всички да вървим към калояново мисля че така ще е наи добре както и за пловдивчани така и за феновете които ще пътуват от другите градове
И при мен ще има свободни места но не знам колко, ще се чуем в събота по телефоните и ще кажа колко имам икога ще тръгвам, защото съм на рожден ден вечерта. С колкото по-малко коли сме толкова по-добре защото паркирането в района ще е ужас
Comment