Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на Афистки, фенки, любителки....както го предпочитате

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Взимай кучето с теб ,котките могат да се гледат и самички
    Няма как да ти услужа с бавач,малко си далечко
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от sd_70
      Първоначално публикувано от viki
      п.п.
      имам няколко кандидати да ми гледат кучето,докато ме няма
      п.с. Търся си доброволец за гледане на една далматинка + няколко котки в комплект
      аз съм навит да гледам и котките и кучето обичам далматинци особенно с ориз нищо лично ама са моалко по едри от котките това в кръга на шегата разбира се но ако наистина няма кой да ти гледа любимците обади се ще се справим
      имам доооооста голя вила и ще си живуркат кротичко там докато ти си купонясваш.......
      sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
      Suzuki GSXR 750 W настоящ
      Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Първоначално публикувано от sd_70
        п.п.
        имам няколко кандидати да ми гледат кучето,докато ме няма
        п.с. Търся си доброволец за гледане на една далматинка + няколко котки в комплект
        аз съм навит да гледам и котките и кучето обичам далматинци особенно с ориз нищо лично ама са моалко по едри от котките това в кръга на шегата разбира се но ако наистина няма кой да ти гледа любимците обади се ще се справим
        имам доооооста голя вила и ще си живуркат кротичко там докато ти си купонясваш.......
        sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
        Suzuki GSXR 750 W настоящ
        Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Отново здравейте момичета...Виждам, че доста желаещи има, както в женски род, така и в мъжки....Сори, но някой от мъжете дори помоли да "оставите ЖЕНКИТЕ" да си правят купона. Вики малко ме притесни с това настояване за морето, но няма да е честно спрямо другите, затова, защото Търново е горе долу посредата предложих там. Та така, ако наистина има сериозно желаещи се наемам да организирам нещата и лично ще пиша съобщения на всички момичета на ЛИЧНА разбира се.
          Кандидати за возене в багажника или шофьори не приемаме, приемаме предложения за гледане на деца, котки, кучета, свекърви и прочие
          Ще изчакам още малко, ще проуча две-три местенца, разбира се цивилизовани, не обещавам дискотека, но заведения ще има...
          Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

С мен не се съобразявайте,защото сега се сетих,че
            на 25 юли е концерта на Металика-аз съм там

Каквото измислите,такова ще бъде Търново не е чак толкова зле,като се замисля-ще взема с мен ударната бригада
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

среща на фенките

Хайде да се впиша и аз в бандата. Да знаете там съм. Ама искам или не от единия от мъжете не мога да се оттърва. Е кво да се прави - съдба. Иначе идеята е супер. Ако остане за Търново не ме бройте за хотели, щот предпочитам да си попътувам за спането.
              Alfa Romeo 155 Super
              2.0 16V TS

Comment

като гледам, навъдили са се несъгласия по идеята за Търново, но пък има резон в това да се съберем някъде в централна България.
                като вариант ми хрумна Трявна.
                сещам се за едно хотелче с прилични паркинг (съществено), стаи, кухня, обслужване.
                има и какво да се види.
                мисля, че и кръчми не липсват.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

имам доооооста голя вила и ще си живуркат кротичко там докато ти си купонясваш.......[/quote]

Хей, благодаря за отзивчивостта. Ще те имам в предвид

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

По повод предложението за Трявна. По това време там наистина е много приятно и спокойно.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

като гледам най-добре е да се пусне анкета и да гласуваме за място на събирането!Щом има желаещи не виждам къв е проблема така ли иначе и мъже шъ има - поне да се разберем жените на място А - мъжете на място Б. Щом толкоз не можете без нас поне ни съжалете и бъдете близко до нас ?Пък кът ни писне на жените да си говорим за плетки може да се сберем ???
                      alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                      alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

Здравейте , момичета и момчета май
                        Аз съм от фиат форума , с Алекса мислим да вземем да обиденим двете сили ФИАТ и АЛФА, и да запрашим заедно викайки "Много сме, силни сме" . Затова първо сметнах да го потвърдите и веднагически пускам темичка и във фиатфорума. Пък и си мисля , че колкото повече жени има на едно място , толкова по малка вероятност има мъжете да не дойдат.
                        Хайде момичета да им покажем какво е организация!
                        обичайте се бе хора!!!

Comment

Здрасти ,Деси!
                          Аз съм "За" идеята .Колкото повече се събрем,толкова по-весело ще бъде !

Comment

Здрасти ,Деси!
                            Аз съм "За" идеята .Колкото повече се събрем,толкова по-весело ще бъде !
                            Само така, дами!
                            Може пък от това да излезе една хубава традиция
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

ДА! ДА! ДА! И мен ме бройте. Търново е добра идея, Трявна също.
                              ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                              ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

ето това имах предвид.

преди около година бях там за три дни и съм доволна.
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X