Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на Афистки, фенки, любителки....както го предпочитате

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ранобудниче
    аз мисля в петък да пътувам (поне оттогава ми е резервацията), но все още не знам по кое време.

двете моми, които щях да водя, днес ме уведомиха, че са заети във въпросния период, така че се освобождават 2 места.
    Споко, може аз да доведа две, така че.............ако има желаещи ще се обадят, ако ли не ще се наместим в по-малко и така. Ако решиш да пътуваме задно пиши, аз не съм казала в колко часа ще стана, по принцип съм си поспаланка та може и заедно да потеглим
    Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles
      Първоначално публикувано от Ранобудниче
      аз мисля в петък да пътувам (поне оттогава ми е резервацията), но все още не знам по кое време.

двете моми, които щях да водя, днес ме уведомиха, че са заети във въпросния период, така че се освобождават 2 места.
      Споко, може аз да доведа две, така че.............ако има желаещи ще се обадят, ако ли не ще се наместим в по-малко и така. Ако решиш да пътуваме задно пиши, аз не съм казала в колко часа ще стана, по принцип съм си поспаланка та може и заедно да потеглим
      още не знам дали ще има възможност да взема отпуск, за да тръгна по-рано през деня (твърде много отсъстващи има в момента).
      ако не успея, ще пътувам късния следобед - петък, задръствания, класика.. кеф.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче
        още не знам дали ще има възможност да взема отпуск, за да тръгна по-рано през деня (твърде много отсъстващи има в момента).
        Е НЕ ГОЛЯМ КЕФ Е ТАЗИ КЛАСИКА, АЗ Я ПРОБВАХ СЕГА ЗА СЪБОРА, Е ПЪТУВАХМЕ 150 КИЛОМЕТРА ЧЕТИРИ ЧАСА ЗАПАЛИ МИ СЕ ВСИЧКО......И ДА НЕ СМЕ ЗАЕДНО НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ ПРЕД ЗАДРЪСТВАНИЯТА............УЖАСНО Е

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles
          Първоначално публикувано от Ранобудниче
          Е НЕ ГОЛЯМ КЕФ Е ТАЗИ КЛАСИКА, АЗ Я ПРОБВАХ СЕГА ЗА СЪБОРА, Е ПЪТУВАХМЕ 150 КИЛОМЕТРА ЧЕТИРИ ЧАКА ЗАПАЛИ МИ СЕ ВСИЧКО......И ДА НЕ СМЕ ЗАЕДНО НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ ПРЕД ЗАДРЪСТВАНИЯТА............УЖАСНО Е
          знам, знам.. хванахме ги.
          тръгнахме 6 алфи от богровия шел след 17ч. и беше .. хм.. вълнуващо
          пристигнахме към 22.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mim
            дали вече да не почнем да се питаме кой кога ще тръгва, че да си правим компания

приемам предложения всякакви за събота
            Към 10.00?
            ALFA ROMEO 145 2.0 TD
            ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• идеално е в 10
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

идеално е в 10
                Ами тогава остава другата седмица да уточним мястото за тръгване.
                ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• Михаелес мен ме отписвайте от купона
                  с наводнен апартамент сме и съм в процес на съдебни дела и разправии с комшиите.
                  Пийте едно малко и за нас и стискайте палци да спечелим делото !
                  alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                  alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• а какво се предвижда да правим през деня, освен да си плацикаме в басейна
                    може да ходим на домашна баница в Боженци или до Вонеща вода, или до Търново за по айрянче с Търновлии, или до Етъра, или до ъъъ... връх Шипка

п.п. това с Шипка голям ентусиаст го раздавам предвид теснотията, тировете и другата гняс

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_147_mania
                      Михаелес мен ме отписвайте от купона
                      с наводнен апартамент сме и съм в процес на съдебни дела и разправии с комшиите.
                      Пийте едно малко и за нас и стискайте палци да спечелим делото !
                      Много съжалявам за това мила, стискам палци да спечелите делото!!!
                      Доста момичета вече отпаднаха и днес ще се обадя в хотела да отменя някои резервации...Дано оправите апартамента бързо и всичко да е наред
                      Живот и здраве, ако това стане традиция догодина си обезателно с нас

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

а какво се предвижда да правим през деня, освен да си плацикаме в басейна
                        може да ходим на домашна баница в Боженци или до Вонеща вода, или до Търново за по айрянче с Търновлии, или до Етъра, или до ъъъ... връх Шипка

п.п. това с Шипка голям ентусиаст го раздавам предвид теснотията, тировете и другата гняс
                        Аз пристигам в петък рано с още две момичета, ще огледаме и ще се ослушаме, ще решим какво да правим през деня...А басейна няма да пропуснем. Навита съм като свинска опашка за баница с айрянче Като пристигнете и вие ще обиколим да поразгледаме, да ни направиш фотосесия

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Момичета, ако някоя от вас има лепенки на клуба, ще помоля за една
                          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• ще се пробвам с лепенките

Comment

ще се пробвам с лепенките
                              ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                              ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• bobi_j_i утре в 10 на Еко-то на Ботевградско шосе или на Шел Долни Богров?
                                че ще мина да сипя мръвка на моя вегетариянец

Comment

Working...
                                X