Решихме вече и в Белово да си организираме срещи.Всяка неделя в 15.00 часа,след приключване на пазара,на паркинга пред кафе ,,СИТИ,,.Когато има Ф1,след финала към 17.00 часа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия-срещи в Белово
Collapse
X
-
Поздрави от мене че се организирате макар и малко коли да сте.И аз се опитвам да направя редовни срещи в Шумен,за сега с успех НА ПЪРВА СРЕЩА,на другите срещи очаквам и подобрения(да се съберем доста повече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrim7Поздрави от мене че се организирате макар и малко коли да сте.И аз се опитвам да направя редовни срещи в Шумен,за сега с успех НА ПЪРВА СРЕЩА,на другите срещи очаквам и подобрения(да се съберем доста повече.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960Първоначално публикувано от Xtrim7Поздрави от мене че се организирате макар и малко коли да сте.И аз се опитвам да направя редовни срещи в Шумен,за сега с успех НА ПЪРВА СРЕЩА,на другите срещи очаквам и подобрения(да се съберем доста повече.
Иначе Алфи във Шумен фул,но феновете явно сме малко.
Още веднъж много се радвам за вашата организация.
Comment
-
Първоначално публикувано от anton_minovПървоначално публикувано от alfatrasБраво колеги-успех във начинанието!Чакаме ви на някоя Пз-среща!
Към 18:00 часа се сабирате нали?
Там ще смеAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
Comment