Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА РОМЕО СИЛИСТРА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АЛФА РОМЕО СИЛИСТРА

КОЛЕГИ , аз пак питам кога и къде ще се срещнем за да направим иху аху в градЪТ наречен СИЛИСТРА ????????????

промяна в заглавието
    Yon

Фафко единствената GTV в Силистра която съм виждал беше моята преди 1 година когато бях на гости на баща ми а аз живея в СтЗ вече 7 години Ще се радвам ако срещна поне още една там.
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

Re: АЛФА РОМЕО СИЛИСТРА

Първоначално публикувано от FAFKO
      КОЛЕГИ , аз пак питам кога и къде ще се срещнем за да направим иху аху в градЪТ наречен СИЛИСТРА ????????????

промяна в заглавието
      Yon
      ако не намерите къде ... елате в русе
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Аре в Силистра там са най-яките мацки и дискотеки никакво Русе идваме силни сме много сме
        Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
          Аре в Силистра там са най-яките мацки и дискотеки никакво Русе идваме силни сме много сме
          тебе човек от офиса не мое та извади ... пък диско миско... па и в силистра..
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

да бе я гледайте кви работи снимам по София
            Виж Алфата ...

Comment

приятели аз друга алфа ГТВ в СС не съм виждал!!!!чакам ви с нетърпение в СС за една гонка по улиците!!!

Comment

Не знам дали ще можем да се съберем в Силистра.От миналото лято се мъча да организирам нещо,и вече загубих надежда.Явно нашите хора рядко влизат във форума.Моята АР. бе втората 146-ка в града,имаше 3 145-ци преди три години,като я взех.Сега гледам града се напълни с алфи,но едва ли ще можем да сберем по голяма компания.Маи повече са каруцари,отколкото ценители на марката.Ако решите да поставим някакво начало,обадете се на 0898493817 .Успех.

Comment

аз се опитвах да ти звъня когато бяхме поооо май великден аз и още няколко алфиста, но телефона ти беше изключен

бау
                  сега гледам, че имам някакъв мтелски, сега ще запиша и този за следващия път, когато съм в района
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                    аз се опитвах да ти звъня когато бяхме поооо май великден аз и още няколко алфиста, но телефона ти беше изключен

бау
                    сега гледам, че имам някакъв мтелски, сега ще запиша и този за следващия път, когато съм в района
                    По Великден и аз бях там . Обаче в дъжда не съм се разхождал много...
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Кажете в Силистра има ли магазин за резервни части за Алфа Ромео .. щото предния път когато сменях задна полуоска трябваше да правя поръчка в магазина за авточасти до Дома на учителя ... А с тоя проблем с помпите за съединителя... Дайте ако имате адрес и телефон на такъв магазин в града!?
                      145 ,1.6 TS

Comment

sled 2-ri oktomvri sam v bg.triabva da se saberem nai-nakraia

Comment

Здравейте Алфисти от Силистра!Аз пък съм първият в града със алфа 147

Comment

Честито кога ще я огледаме,та и да я полееме?Аз от 2-ри окт.сам в Сс но 147-ца още не съм виждал в града.Ако решите да организираме нещо телефона ми е0898493817 .

Comment

хубаво ще е да се съберем,но като гледам за сега сме само ние двамата от Сс.Жалко защото има доста алфи в града

Comment

Working...
                              X