If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фафко единствената GTV в Силистра която съм виждал беше моята преди 1 година когато бях на гости на баща ми а аз живея в СтЗ вече 7 години Ще се радвам ако срещна поне още една там.
"Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
sigpic
Не знам дали ще можем да се съберем в Силистра.От миналото лято се мъча да организирам нещо,и вече загубих надежда.Явно нашите хора рядко влизат във форума.Моята АР. бе втората 146-ка в града,имаше 3 145-ци преди три години,като я взех.Сега гледам града се напълни с алфи,но едва ли ще можем да сберем по голяма компания.Маи повече са каруцари,отколкото ценители на марката.Ако решите да поставим някакво начало,обадете се на 0898493817 .Успех.
аз се опитвах да ти звъня когато бяхме поооо май великден аз и още няколко алфиста, но телефона ти беше изключен
бау
сега гледам, че имам някакъв мтелски, сега ще запиша и този за следващия път, когато съм в района
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
аз се опитвах да ти звъня когато бяхме поооо май великден аз и още няколко алфиста, но телефона ти беше изключен
бау
сега гледам, че имам някакъв мтелски, сега ще запиша и този за следващия път, когато съм в района
По Великден и аз бях там . Обаче в дъжда не съм се разхождал много...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Кажете в Силистра има ли магазин за резервни части за Алфа Ромео .. щото предния път когато сменях задна полуоска трябваше да правя поръчка в магазина за авточасти до Дома на учителя ... А с тоя проблем с помпите за съединителя... Дайте ако имате адрес и телефон на такъв магазин в града!?
Честито кога ще я огледаме,та и да я полееме?Аз от 2-ри окт.сам в Сс но 147-ца още не съм виждал в града.Ако решите да организираме нещо телефона ми е0898493817 .
Comment