Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не може ли да измислим някаде другаде да се съберем 4е там много кофти.

Comment

• Може бе колега ! Ама айде ела тая сряда и да обсъдим варианти и с колегите ... то наистина кофти с тез дупки там... Тая сряда ще уточним само да се съберем.

Comment

• Колеги тая седмица ще Благоволи ли някой да дойде

Comment

• Среща

Айде днес среща 19:00ч зад Факултета !

Comment

• събирате ли се бре момци,неделя съм на свищов ако има желаещи пишете
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• аз не съм от свищов ни често ходя до там така че мога да намина
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• като гледам ентусиасти няма ,но за поредна година ще се наема с организирането на 3-та пролетна среща в свищов към средата на април
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                  като гледам ентусиасти няма ,но за поредна година ще се наема с организирането на 3-та пролетна среща в свищов към средата на април
                  Мисля , че не е най-удачно да е точно тогава http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45381
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Колеги айде де постопли се искарайте тия Бигачки да се съберем ??? Сряда 19:00ч зад Факултета !

Comment

• Ето и малко снимки от последната среща :Д
                      За съжаление никой алфист не се присъедини
                      Attached Files

Comment

• здражеите сега го прочетох каде се сабирате ас сам с 145 синя. кайете каде и кога и сам там

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

ас пак сам на бачкане ако мога 6те доида

Comment

• в петък вечерта пристигам и събота сам на линия до следобяда ако има среща 0878160707
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщение
                            здражеите сега го прочетох каде се сабирате ас сам с 145 синя. кайете каде и кога и сам там

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

ас пак сам на бачкане ако мога 6те доида
                            Сряда 19:00 зад Факултета !! Има много Алфи тука и никой...Айде поне ти ела да станем по 1 представител от всяка марка П.п. Ако имаш познати с Италианки кажи им

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                            в петък вечерта пристигам и събота сам на линия до следобяда ако има среща 0878160707
                            Понеже всички сме студенти никой не остава за събота и неделя ! Сряда 19:00 зад Факултета се срещаме ! Ако евентуално дойдеш през седмицата обаждай се 0883 471 909

Comment

• утре сам там да няма някаква промяна

Comment

• Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщение
                                утре сам там да няма някаква промяна
                                Не не няма промяна ! Днес 19:00 зад Факултета !

Comment

Working...
                                X