If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Би могло да се измисли нещо, аз например съм навит, а пък колкото, толкова за начало и трима да сме пак е нещо.Давайте идеи за място и час, нататък ще развиваме.
аммм айде обявети си място на срещата и може и аз да намина да ви видя и без тва имам път натам минлата седмица бях в Русе беше много готино и мн яко си изкарахме снимки по късно чакам Цветелин да ги качи
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
аммм айде обявети си място на срещата и може и аз да намина да ви видя и без тва имам път натам минлата седмица бях в Русе беше много готино и мн яко си изкарахме снимки по късно чакам Цветелин да ги качи
някой се е запътил към Блг по гаджета!Ми айде мини да пиеме по една количка
A за часа и датата нека колегата,който пусна темата да предложи пък ще го обсъдиме
не ме карай следващия път да си правиме експерименти с колко ще те бие 155-цата!Неискам да си го навивам на акъл,че ще изтропа мотора ако продължавам така ! Но нека все пак не спамиме темата е новичка пък е и за другия мой роден град
не ме карай следващия път да си правиме експерименти с колко ще те бие 155-цата!Неискам да си го навивам на акъл,че ще изтропа мотора ако продължавам така ! Но нека все пак не спамиме темата е новичка пък е и за другия мой роден град
Аз се бъзикам бе Важното е да се събираме и да стане готина среща , айде вижте кога ще се прави и дано не съм на работа
Comment