Известие

Collapse
No announcement yet.

Регионална среща Сливен, Ямбол и Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщение
    FERARISTA ако идвам да нося ли компресомера да я проверим и твойта госпожица ?????
    Късно е вече, мислех с англииската 2.5 да идвам, но я разпарчетих, пък и най - вероятно ще го слагам на моята тоя двг, че адски ме кефи, иначе ако носиш компресомера ще е добре, със сигурност ще се възползват хората.....добре ще е първо да се довлечете де, интересно ми е как се движи двигателя дето го взехте, пък и искам да ти огледам дизайна че оня път не можах......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Значи последно на Хепито в 12:00
      Места ще има, въпреки че не съм запазил.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Колеги....очаквам от вас здрав снимков материал след сбирката, за да гледам и аз какво сте сътворили и обмислете това да стане някаква традиция - да речем 5-6 пъти годишно
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

искам да се извиня на всички колеги,че няма да мога да дойда на срещата в неделя.по независещи от мен обстоятелства се налага да ме приемат в болницата за една не сложна,но достатъчно сериозна операцийка,която няма да ми позволи да дойда,за което разбира се много съжалявам.направете много снимки а за следващата ако не ми мине пак котка пътя и аз ще съм там
          sigpic
          156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Мда, май СТЗГ и СН ще сме най-вече за жалост.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Мда, май СТЗГ и СН ще сме най-вече за жалост.....
              Само, че не зная от Сливен дали въобще някой ще дойде...Аз поне не съм видял някаква нота на заинтересованост след като се обяви часа и местото, но се надявам, че ще отидат.. ....Да не стане така че да сте само СТЗ в НЗ....
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                Само, че не зная от Сливен дали въобще някой ще дойде...Аз поне не съм видял някаква нота на заинтересованост след като се обяви часа и местото, но се надявам, че ще отидат.. ....Да не стане така че да сте само СТЗ в НЗ....
                Аз ще отида на срещата, с мен ще дойде и мой приятел с 156
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Сливен дайте час да се чакаме под моста на изхода за Нова Загора

Послепис: Не бях на 100% процента за тази среща но след като SAIN78 няма да може да дойде реших да отсрамя Ямболска област с присъствието си
                  Last edited by t-1000; d.m.y г., 01:44.
                  AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                  http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                  Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                  BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

наистина много съжалявам.мислех.че ще мога да шофирам макар и бавно,но доктора ми каза,че съм луд и ако искам усложнения да съм си шофирал колкото си искам.толкова я чаках тази среща и накрая такова разочарование.все пак мисля че здравето е по важно нали.дано и някой друг от Ямбол да дойде освен t-1000,че то срамота направо.пууу,бесен съм направо
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщение
                      Сливен дайте час да се чакаме под моста на изхода за Нова Загора
                      Послепис: Не бях на 100% процента за тази среща но след като SAIN78 няма да може да дойде реших да отсрамя Ямболска област с присъствието си
                      Чудесно......

Comment

Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
                        наистина много съжалявам.мислех.че ще мога да шофирам макар и бавно,но доктора ми каза,че съм луд и ако искам усложнения да съм си шофирал колкото си искам.толкова я чаках тази среща и накрая такова разочарование.все пак мисля че здравето е по важно нали.дано и някой друг от Ямбол да дойде освен t-1000,че то срамота направо.пууу,бесен съм направо
                        Не се притеснявай колега, ще има и други срещи.
                        Важното е да се възтановиш добре от операцията,
                        а като се оправиш заповядай в СЗ на някоя среща
                        sigpic
                        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Вероятно и аз няма да присъствам...в последният момент ми се обадиха и ще се наложи да остана в града да свърша нещо ...
                          Ако до 11 и 30 не съм на линия,значи просто няма да дойда ...
                          Пожелавам ви весело изкарване и мнооого снимки да направите...
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                          140 HP + Chip Tuning -> ex
                          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                          Born to make me happy

Comment

Днес 11:10 часа на бензиностанция ,,Шел"
                            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Неска на Новозагорското Хепи, си направи сбирка Старозагорската агитка.......
                              Следващата регионална среща СТЗГ - СН - ЯЛ ще е във Стара Загора......за застраховка на последните......всяка първа и трета неделя от месеца.......
                              Attached Files

Comment

предположих,че така ще стане.сега всички ще напишат,че в последната секунда е излязло нещо важно.дано се оправям по бързо,че поне до Зарата да дойда.то се е видяло,че ни в Ямбол,ни в Сливен сериозни алфисти има.съжалявам,за това че сте се разкарвали само Ферарист.добре,че времето поне е хубаво и пече слънце.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X