If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
FERARISTA ако идвам да нося ли компресомера да я проверим и твойта госпожица ?????
Късно е вече, мислех с англииската 2.5 да идвам, но я разпарчетих, пък и най - вероятно ще го слагам на моята тоя двг, че адски ме кефи, иначе ако носиш компресомера ще е добре, със сигурност ще се възползват хората.....добре ще е първо да се довлечете де, интересно ми е как се движи двигателя дето го взехте, пък и искам да ти огледам дизайна че оня път не можах......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Колеги....очаквам от вас здрав снимков материал след сбирката, за да гледам и аз какво сте сътворили и обмислете това да стане някаква традиция - да речем 5-6 пъти годишно
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
искам да се извиня на всички колеги,че няма да мога да дойда на срещата в неделя.по независещи от мен обстоятелства се налага да ме приемат в болницата за една не сложна,но достатъчно сериозна операцийка,която няма да ми позволи да дойда,за което разбира се много съжалявам.направете много снимки а за следващата ако не ми мине пак котка пътя и аз ще съм там
Само, че не зная от Сливен дали въобще някой ще дойде...Аз поне не съм видял някаква нота на заинтересованост след като се обяви часа и местото, но се надявам, че ще отидат.. ....Да не стане така че да сте само СТЗ в НЗ....
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Само, че не зная от Сливен дали въобще някой ще дойде...Аз поне не съм видял някаква нота на заинтересованост след като се обяви часа и местото, но се надявам, че ще отидат.. ....Да не стане така че да сте само СТЗ в НЗ....
Аз ще отида на срещата, с мен ще дойде и мой приятел с 156
наистина много съжалявам.мислех.че ще мога да шофирам макар и бавно,но доктора ми каза,че съм луд и ако искам усложнения да съм си шофирал колкото си искам.толкова я чаках тази среща и накрая такова разочарование.все пак мисля че здравето е по важно нали.дано и някой друг от Ямбол да дойде освен t-1000,че то срамота направо.пууу,бесен съм направо
Сливен дайте час да се чакаме под моста на изхода за Нова Загора
Послепис: Не бях на 100% процента за тази среща но след като SAIN78 няма да може да дойде реших да отсрамя Ямболска област с присъствието си
Чудесно......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
наистина много съжалявам.мислех.че ще мога да шофирам макар и бавно,но доктора ми каза,че съм луд и ако искам усложнения да съм си шофирал колкото си искам.толкова я чаках тази среща и накрая такова разочарование.все пак мисля че здравето е по важно нали.дано и някой друг от Ямбол да дойде освен t-1000,че то срамота направо.пууу,бесен съм направо
Не се притеснявай колега, ще има и други срещи.
Важното е да се възтановиш добре от операцията,
а като се оправиш заповядай в СЗ на някоя среща
Вероятно и аз няма да присъствам...в последният момент ми се обадиха и ще се наложи да остана в града да свърша нещо ...
Ако до 11 и 30 не съм на линия,значи просто няма да дойда ...
Пожелавам ви весело изкарване и мнооого снимки да направите...
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Неска на Новозагорското Хепи, си направи сбирка Старозагорската агитка.......
Следващата регионална среща СТЗГ - СН - ЯЛ ще е във Стара Загора......за застраховка на последните......всяка първа и трета неделя от месеца.......
Attached Files
предположих,че така ще стане.сега всички ще напишат,че в последната секунда е излязло нещо важно.дано се оправям по бързо,че поне до Зарата да дойда.то се е видяло,че ни в Ямбол,ни в Сливен сериозни алфисти има.съжалявам,за това че сте се разкарвали само Ферарист.добре,че времето поне е хубаво и пече слънце.
Comment