Жалко за СТЗте фенове, но и евала пак на тях...Туко що се прибирам от Варна и виждам какво се е случило. Е, следващия път колеги дано се съберем..Поздрави
Известие
Collapse
No announcement yet.
Регионална среща Сливен, Ямбол и Стара Загора
Collapse
X
-
Ужас ... сега се прибирам и разбирам какво е станало ...
Ееее Колеги от Ямбол и Сливен ... много сте несериозни беее ...
п.п.Колеги ... признавайте бързо кой от вас ми е разкрасил мръсната Алфа с пръстче надписвайки я с Happy Нова Загора ?
Да си каже кой е че да не му дърпам ушитеAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеУжас ... сега се прибирам и разбирам какво е станало ...
Ееее Колеги от Ямбол и Сливен ... много сте несериозни беее ...
п.п.Колеги ... признавайте бързо кой от вас ми е разкрасил мръсната Алфа с пръстче надписвайки я с Happy Нова Загора ?
Да си каже кой е че да не му дърпам ушите
Comment
-
Ние Алфистите сме страхотни хора,спор няма в това...ама ми е жал за колегата понеже колата ми е мноооого мръсна...тези дни се върнах от балкана и само слон не съм возила в нея през последните няколко седмици,а и не съм я мила от както застуди ... чак ме е срамAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Не е като моята 11 дена не е мърдала от местото си.....батерията й падна.....скоро ще има нов акумулатор. Във Варна се подвизавах със Пасат. На другата среща ще ти измием колата не се притеснявай
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеА що пра да не си правим срещи Сливен Ямбол по често ?
Comment
-
Неска се проведе регионална среща между Старозагорските юзъри и Ямболските такива, сбрахме се към 20 парчета, понапълнихме един паркинг......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска се проведе регионална среща между Старозагорските юзъри и Ямболските такива, сбрахме се към 20 парчета, понапълнихме един паркинг......
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщениевремето се затопля.една регионална,ама тоя път наистина такава да бъде,трябва да се направиLast edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 18:19.alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
Comment