Известие

Collapse
No announcement yet.

!!!СРЕЩА!!!Свищов-14.12.2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, сега в студентски град, като тръгнахте, мойта ми сви ебати номера. Стартера ми нещо е тръгнал да си заминава и точно днес отказа съвсем, там пред "Енигма". Половин час сигорно се чудя к'ва магия да и направя, че да запали. Надяжах се да е акумолатора, макар че не мисля, че беше той... и чистих там клеми, ала бала, ама нище и нище. И накрая хванах двама някви пичове там отпред и ги помолих да ме бутнат и запалих.... след това я гасих нарочно в движение да видя дали ще запали и си палеше....
    Трябваше да изчезвам, че ми се обадиха да ходя до едно място и такам... общо взето пропуснах и тази среща, но поне се запознахме... айде ще разказвате, ако съм изпуснал нещо интересно

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

баси гадното що не удари един телефона дойдем да помагаме ...иначе ко стана днес разказвайте де
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

мн кофти колега ние се чудехме каде замина какво стана с тебе.Еми какво да стане събрахме се пихме кафенце поговорихме за коли ....................... и теи

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
          баси гадното що не удари един телефона дойдем да помагаме ...иначе ко стана днес разказвайте де

Е да се обадя ама имам само твоя телефона, пък ти каза, че трябва да бягаш, к'во да те бавя. Сега си пали... незнам к'во и стана тогава Май все пак няма да е лошо да я закарам на чичко доктор да каже, к'во става ама.... ще е след Коледа. Дано до тогава да не ми прави повече проблеми.

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Аиде некоя вечер да се съберем

Comment

Първоначално публикувано от MaDNeSS Покажи съобщение
              Е да се обадя ама имам само твоя телефона, пък ти каза, че трябва да бягаш, к'во да те бавя. Сега си пали... незнам к'во и стана тогава Май все пак няма да е лошо да я закарам на чичко доктор да каже, к'во става ама.... ще е след Коледа. Дано до тогава да не ми прави повече проблеми.
              Дано да няма повече проблеми,а пък иначе трябваше да звъннеш колкото и да бързам има алфист в беда трябва да се отзовем
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                Дано да няма повече проблеми,а пък иначе трябваше да звъннеш колкото и да бързам има алфист в беда трябва да се отзовем

Е то не беше, кой знае каква беда... Благодаря все пак за желанието да помогнеш. Ще го имам в предвит.

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                X