Известие

Collapse
No announcement yet.

Серес 21-22 февруари 2009 Алфисти Трак Дей

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сори че чак сега имам време да пиша ама работа.
    За времената в Гърция може много да се говори. Истината е че никой не разбра какво точно стана. Ще напиша това което аз знам и това което аз направих.

Значи Петък.
    Караме за кеф. Петко направи така че да получим транспондери. Аз реших че ще си карам за лично време в Петък и сложих бойните гуми. При което сложих и транспондер на нормалното място на гърба на легена. Пуснах много обиколки които аз си засичах с телефона. Средни времена 1:39 - 1:43 .... нормално се движих с 141-142.... Та отивам то времеизмервачката и тя ми каза че не ми е замеравала време. Аз съм шаш. Гумите ги няма а нямам и официално време. След което и вдигнах малък скандал и тя ми каза да си сложа транспондера на бронята. Направих го. Думите и бяха направи 4-5 обиколки за да те хвана. Направих 6 излязаха 2 времена. Разбрах за какво става въпрос.
    Накрая на деня с изтъркани нормални гуми повозихме няколко човека внимателно и времето ми беше 1:42
    Идиотско е ама е така.

После ми беше все тая. Аз съм бил в професионалния спорт 8 години и мога да засичам времена 10 пъти по точно от който и да е от образите там. Това е за мен.

За Бобо .... колата му е с класи над моята просто разликата е нелепа за обяснение. Евала правя на Гърците състезатели че ни поздравиха защото се слуяи да сме заедно на пистата. Лияно аз се опитах да се засека с пояти жсияки лидери и никой така и не беве по-бърз от мен с много.

Един факт токументиран. На митотота Бобо слагаше обиколка на жсеки 6

Значи ще дойде Калояново през Август и пак Серес през август тогава ще сме с АЛЖЕ ГПС Тайм Кийпинг. Абе ще ги спукаме

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Страхотно представяне! Евала... 1.6 бензин и 1.9 дизел на толкова малки разлики зад големите пауъри! Суперр Но и не е само до кола...Многоооо карат еййй

Направо ми напълнихте душата със снимките и видеото

EDIT: Охо значи е било още по добре
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 10:56.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Мито-то през голяма част от времето го караше и жената на човека с Брерата
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Незнам Петко каза че са излезли негови и мои Времена от по 1:37 на мониторите ама ... нещо се случи.. майната им... прекарахме идеално.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Това е най-важното.....че беше много голям кеф!
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Мда лятото мисля ще са много изненадани гърците. А ако дойдат и колегите от Словения ще видим 156 ците на Томсън и Джованарди в действие.

Comment

Браво за постиженията
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

еваларчицата ви правя
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

ne0 браво бре на цялата група на едно от клипчетата тръгваш зад някав дизелак ама къв рев надава твоита машина лош лош лош
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

случи се и един куриоз Коки пусна 1:41 в Петък... а той беше в България... транспондера му беше в Боби 33 а той се возише при мен

Comment

Аз лично съм страшно доволен от моята кола Много се кефих в петък на пистата за съжаление реално засечени времена на моята кола има само когато я караше Венци Иначе евала правя на най-бързите гърци които дойдоха да ни поздравят че сме по-бързи на пистата и то видимо
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                          Мито-то през голяма част от времето го караше и жената на човека с Брерата

Човека с митото дойде заедно с преводач в неделя да гледа моята кола и сам си каза че кара добре но времената са нереални
                          И другата година ще ни трябват спонсори и едно камионче с гуми, които да унищожиме тотално
                          Last edited by Bobo; d.m.y г., 14:15.
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

!!!БРАВО!!!
                            Продължавайте да мачкате наред и да ни радвате!
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Евала на всички наши взели участие
                              Не намерих миналата година какви времена са записани,
                              ако няой има инфо ще е интересно да сподели за сравнение
                              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

А къде има видео?
                                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                                X