Известие

Collapse
No announcement yet.

Търговище срещи ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• срещата от колко часът е и къде

Comment

• Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщение
      срещата от колко часът е и къде
      Мисля че ще ни чакат на ОМВ към 16,30часа,и след това към хижа Соколите ще се запътим.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
        Мисля че ще ни чакат на ОМВ към 16,30часа,и след това към хижа Соколите ще се запътим.
        ПРАВИЛНО
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• да изпревара колегите,малко снимки на сбиркатапреди запивката в х.Соколите.
          Ние фиатажиите не можем да пресъстваме,но смятам утре да вида как минала запивката демек колко са махмурлии.
          Attached Files

Comment

• супер са снимките! момчета качете още бре...
            Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Ето малко и от мен ... обаче ми се струва , че има някой който скатава снимки
              Attached Files
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Хади пичови Събота 12.12.2009г. наближава викам към 15:00 ч. да се чакаме на боровото око а пък ако времето е кофти ще отидем някъде да ударим по 1 сервитьорка ... така де поедно кафенце
                sigpic

Comment

• Май ще и се размине на сервитьорката от моя страна, но ще видим.......
                  Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                  Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                  "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                  When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    Хади пичови Събота 12.12.2009г. наближава викам към 15:00 ч. да се чакаме на боровото око а пък ако времето е кофти ще отидем някъде да ударим по 1 сервитьорка ... така де поедно кафенце

онази хубавата сервитьорка е МОЯ
                    не се въртете там

Comment

• пичове аз имам мерак да ви дойда на гости пак ама този път за диско... ?
                      Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• аз пък съм на свадба
                        ма си и ударих шейничката и скоро нема да присъствам на срещи даже V@K@T@ и старшия му колега констатираха случая и благодарности към него.Вината бе на др.учасник в ПТП излиза от паркинг на главен път и аз се натресах в прага на Галаксито.
                        Дано поне ме обещетат.Виновника е в Лев /стинка/ Инс ко да очаквам от компанията.
                        Last edited by vin_d; d.m.y г., 11:24.

Comment

• Първоначално публикувано от vin_d Покажи съобщение
                          аз пък съм на свадба
                          ма си и ударих шейничката и скоро нема да присъствам на срещи даже V@K@T@ и старшия му колега констатираха случая и благодарности към него.Вината бе на др.учасник в ПТП излиза от паркинг на главен път и аз се натресах в прага на Галаксито.
                          Дано поне ме обещетат.Виновника е в Лев /стинка/ Инс ко да очаквам от компанията.
                          Мн. ми е любопитно да разбера колко кинта ще ти изплатят ... а пък относно събиранията само звънкай и някой ще идва да те взема

Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
                          пичове аз имам мерак да ви дойда на гости пак ама този път за диско... ?
                          По принцип няма проблеми ама ... съм на работа утре сабахлямта и нема да мога да те придружа

Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщение
                          онази хубавата сервитьорка е МОЯ
                          не се въртете там
                          То има мн. убави там бре все някакси ще се разберем

Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщение
                          Май ще и се размине на сервитьорката от моя страна, но ще видим.......
                          На сервитьорката може да й се размине ама на колата няма гледай какъв пухкав снежец заваля ... идеален за ...
                          sigpic

Comment

• Предатели ... отивам аз в 15:00 нема никой ... стоях там до 15:20 никой не дойде ... я да ви видя кой с какво ще ми се оправдае за тенекията ... не приемам "колата беше затрупана"
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                              Предатели ... отивам аз в 15:00 нема никой ... стоях там до 15:20 никой не дойде ... я да ви видя кой с какво ще ми се оправдае за тенекията ... не приемам "колата беше затрупана"
                              Нищо бре,ще се разминат с по едно фишче .
                              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                                Нищо бре,ще се разминат с по едно фишче .
                                хахахахаха не съм такъв човеки аз
                                sigpic

Comment

Working...
                                X