Известие
Collapse
No announcement yet.
ВТОРА ПРОЛЕТНА СРЕЩА В СВИЩОВ 12.04.2009г.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеТребе обезателно да се съберем и да пътуваме заедно в колона към Свищокио.Но дано този път да сме поне 20 коли,айде и от враца да се събират да идват с нас,миналата година има6е присъствие от там.
Ако ще се събирате на корпус юг или на стадиона даже пеша ще дойда
Сериозно, очертава се да съм в Свищов по това време.
Comment
-
Защо не пусна вместо ''колебая се'' Не съм сигурен дали ще могаАз най-вероятно ще съм в Свищака ама..
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеЗащо не пусна вместо ''колебая се'' Не съм сигурен дали ще могаАз най-вероятно ще съм в Свищака ама..
на бръшляница ли да направим среща че да дойдеш
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщениеМоже и аз да не дойда.ЩЕ видя дали ще мога да карам...че пострадах малко.
За сега не ме бройте...ако не ще се чуваме.ALFA 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеКолеги даите направо да се съберем на паметниците какво има да го решаваме поне сега е яко трева,дървета това онова.Но това е само предложение изкажете и вие мнението си.Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment