If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хей бройте ме и мен, ще разтъпча новото возило ам хаиде да се чакаме с някоя група по пътя някъде, примерно с плевенчани ?
плевенчани ще тръгват към 11 часа от била дружба оставям ти телефона на брат ми че той ще тръгва от плевен да се разберете къде да те чакат да патувате заедно 0888000541 Пламен
П.П.много се радвам че ще дойдеш да видим новата машина
ЕИ ХОРА В 11.00-11.10 НА ПАРКИНГА НА БИЛА НА ДРУЖБА КОИТО ИСКА ДА ЗАПОВЯДАРЗА КОЛЕГАТА ОТ ВРАЦА АКО ИСКА МОЖЕ ДА НИ ЧАКА СЛЕД ПЛЕВЕН В ПОСОКА РУСЕ НА ЛЕТИЩЕТО НА ГРИВИЦА-КАТО МИНАВАШ ПО РУСЕНСКИЯ ПЪТ В ДЯСНО СЕ ПАДА ЛЕТИЩЕТО ТО Е С ЕДНИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ САМОЛЕТИ-НИЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СМЕ ТАМ КЪМ 11.30-11.40 ИЛИ МОЖЕ ДА МИ ЗВАННЕШ И НА МЕН 0885254959-ИЦО
ЕИ ХОРА В 11.00-11.10 НА ПАРКИНГА НА БИЛА НА ДРУЖБА КОИТО ИСКА ДА ЗАПОВЯДАРЗА КОЛЕГАТА ОТ ВРАЦА АКО ИСКА МОЖЕ ДА НИ ЧАКА СЛЕД ПЛЕВЕН В ПОСОКА РУСЕ НА ЛЕТИЩЕТО НА ГРИВИЦА-КАТО МИНАВАШ ПО РУСЕНСКИЯ ПЪТ В ДЯСНО СЕ ПАДА ЛЕТИЩЕТО ТО Е С ЕДНИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ САМОЛЕТИ-НИЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СМЕ ТАМ КЪМ 11.30-11.40 ИЛИ МОЖЕ ДА МИ ЗВАННЕШ И НА МЕН 0885254959-ИЦО
ицка ти ще идваш немога да повярвам,тъкмо няма да се налага да ти дърпам ушите
МНОГО ХУБАВА СРЕЩА СТАНА--според мен единствения човек които не се зарадва беше сервитиорката в кръчмата-аиде които има снимки да ги качва тук ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ...
МНОГО ХУБАВА СРЕЩА СТАНА--според мен единствения човек които не се зарадва беше сервитиорката в кръчмата-аиде които има снимки да ги качва тук ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ...
Не знам,но на мен ми каза,че всички от Русе сме били еднакви... Успокоих я,че следващата седмица пак сме там,а тя най-учтиво помоли ако нямаме належаща работа в Свищов да не се чувстваме длъжни да минем ... Маци,много си те лофкаме
айде и малко снимки
Аз пък се изкефих максимално даже на връщане и куките ме спипаха с 50-60 над позволената ам 20 лв оправиха нещата тааа всичко друго беше екстра. А горката сервитьорка от днес сигурно ще си вземе час при психоаналитик Якооо ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ
Comment