Известие

Collapse
No announcement yet.

1st Italian Track day - 22.08.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• от четвъртък започва изпращането им

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Извинявам се за спама ама нещо са ми обаркали модела на колата Алфата ми е 146 1,6 боксер 103 коня не е
      20 Валентин Вълов Alfa Romeo 145 1.7 16V Boxer

Пак се извинявам че пиша тук но незнам към кои да се обърна за корекция
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Аз имам 1-2 въпросчета .... 1вия е Ще имали Палатково място примерно можели да се пристигне на пистата на 21 следобед горе долу да се пенощува на Хотел Звездуброй И другия е очаквали се някакво мероприятие след Състезанието Извинчвам се ако Въпросите не са на място .

Пс : Аз другата седмица мисля да подавам заявление ..
        Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

• и още един глупав въпрос ама нема начин понеже заминавам малко на почивка в петък и ще си доида към 17-18 ако тогава си пусна заявлението нали няма да е късно
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
            и още един глупав въпрос ама нема начин понеже заминавам малко на почивка в петък и ще си доида към 17-18 ако тогава си пусна заявлението нали няма да е късно
            няма да е късно.

Живот и здраве след четвъртък акредитациите ще пристигат още на следващия ден и така до 20 август.

корекциите по модела на колегата са направени

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Колеги позволявам си да пусна линк на моя трянировка репетиция преди 22 знам че тук има наистина добри карачи и ще помоля всеки който е по заинтересуван да си каже мнението относно карането ми все пак ми беше за първи път на пистата.Ако пречи този пост нека бъде изтрит.
              http://www.youtube.com/watch?v=OxLm2YDb4hA

Comment

• с какви гуми я кара на клипа
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• При мен вариантите за гуми са 2:
                  185/60 14'' Firestone Fuel Saver
                  195/50 15'' Marangoni Zeta Linea

Май ще се пускам с фюъл сейвърите
                  И без това трябва да ги изтъркам..
                  Last edited by Speeder; d.m.y г., 11:57.
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Отпред 185/57/14 сликове LASSA отзад 195/50/15 с 16мм. вланци и седи доста добре.

Comment

• Първоначално публикувано от mufa_bg Покажи съобщение
                      Отпред 185/57/14 сликове LASSA отзад 195/50/15 с 16мм. вланци и седи доста добре.
                      А според мен недозавива страшно много и траекторията на завойте ще трябва да я потренираш повечко, препоръчително е да качиш някой да те направлява поне в началото как да влизаш и как да излизаш от завойте
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Абе аз не аберясвам но както гледам си се научил да натискасш спирачката с лявв крак пък и като врътна няколко обиколки ти доиде релакса и се отпусна
                        Опел Кадет GSI
                        166 2,4 JTD
                        ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Няма ли абс колата е много по добре да се натиска спирачката с левия крак, и да не се отпуска газта изцяло....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Колата няма АБС и наистина се поотпуснах в края на обиколките за 22 ще е много по добре

Искъм да попитам още веднъж организаторите МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КАРА БЕЗ ПРЕДЕН КЪПАК искам да знам поради простата пречина че ще го оставям в гаража да не стане така да не може и да се чудя какво да правя.Благодаря
                            Last edited by mufa_bg; d.m.y г., 11:09.

Comment

• Първоначално публикувано от mufa_bg Покажи съобщение
                              Колата няма АБС и наистина се поотпуснах в края на обиколките за 22 ще е много по добре

Искъм да попитам още веднъж организаторите МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КАРА БЕЗ ПРЕДЕН КЪПАК искам да знам поради простата пречина че ще го оставям в гаража да не стане така да не може и да се чудя какво да правя.Благодаря
                              не го махай

Comment

• Тъкмо няма да ти страда аерото......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X