Известие

Collapse
No announcement yet.

1st Italian Track day - 22.08.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ОК мерси много трябваше да знам тази нформация.

Comment

• Може ли да направя едно предоужение? Защо не поканите пилотите на италянски бегачки в БФАС то така и иначе на 22.08 отпада планинско Пещера. Да доидат да се покажат.
      ЕВГЕНИ ДИМОВ -АЛФА РОМЕО 145
      ПЕТЪР ПЕТРОВ -ЛАНЧИЯ ДЕЛТА
      РАДКО ПЕТРОВ -ФИАТ ПАЛИО
      ГЕОРГИ ПЕЙЧЕВ -ФИАТ ПУНТО
      БОЯН ГЕТОВ -ФИАТ ПУНТО
      ИВАН ГАНЧЕВ -ФИАТ ПУНТО
      Last edited by rijko; d.m.y г., 01:00.
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• ЕЕЕ тва ще е манияшко аз съм за да дойдат да направят малко шоу но ме съмнява разходите им са много големи за такова нещо.Иначе идеята е бомба.

Comment

• Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
          Може ли да направя едно предоужение? Защо не поканите пилотите на италянски бегачки в БФАС то така и иначе на 22.08 отпада планинско Пещера. Да доидат да се покажат.
          ЕВГЕНИ ДИМОВ -АЛФА РОМЕО 145
          ПЕТЪР ПЕТРОВ -ЛАНЧИЯ ДЕЛТА
          РАДКО ПЕТРОВ -ФИАТ ПАЛИО
          ГЕОРГИ ПЕЙЧЕВ -ФИАТ ПУНТО
          БОЯН ГЕТОВ -ФИАТ ПУНТО
          ИВАН ГАНЧЕВ -ФИАТ ПУНТО
          проблема е че те не си карат колите за кеф а и 1 километър на горните коли е 5 пъти по-слъп от на нормална. Познаваме част от хората даже на Боян колата Бобо я прави но финансовата страна е проблем

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• имаме си и първата мацка сред участниците на пистата със селеспийд..... плашете се

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• "Най-новият модел на Alfa Romeo - MiTo с официално участие на първия Italian Track Day организиран от alfisti.bg
              Милано Моторс, официален вносител на Alfa Romeo за България ще представи най-новия и атрактивен модел на италианската марка - MiTo."

alfisti.bg

Comment

• Има ли потвърдено участие на чужденци и ако има с какво коли ще са ако не е тайна?
                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Искам да поръчам два пропуска да дойдат заедно на адреса ми, как да ги поръчам ? Количество:2 или последователно?
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• За чужденци, май няма потвърдено участие, но живот и здраве ще закараме 2 броя Алфа Ромео Берлина, 1 брой Джулия ГТ Велоче, 1 брой Спайдер 1980 год., една Алфета ГТ иии още каквото мога по моята част. А ето какво сътворих сутринта сънен , вече ми е в подписа хи хи хи.
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      Искам да поръчам два пропуска да дойдат заедно на адреса ми, как да ги поръчам ? Количество:2 или последователно?
                      количество 2

Comment

• Аз си пуснах заявка и съм записан в списъка ама все още нищо не е дошло по куриер! А поръчах преди 4-5 дни!

Comment

• Първоначално публикувано от Executer Покажи съобщение
                          Аз си пуснах заявка и съм записан в списъка ама все още нищо не е дошло по куриер! А поръчах преди 4-5 дни!
                          днеска са разпратени на всички подали заявка и включени в списъка. До ден или два ще ги получите

пропуска който ще получите ще Ви осигури и безплатен вход на пистата
                          Last edited by ne0; d.m.y г., 16:23.

Comment

• Екстра! Притеснявах се понеже скоро заминавам на море за малко!

Едит: Получих го!
                            Last edited by xctr; d.m.y г., 13:02.

Comment

• Първоначално публикувано от Executer Покажи съобщение
                              Екстра! Притеснявах се понеже скоро заминавам на море за малко!

Едит: Получих го!
                              значи сега си имаш домашно

Comment

• Абсолютно!
                                Само един въпрос номера къде трябва да е залепен? На шофьорската врата ли? Питам защото е само 1 и е доста голям само за задния прозорец!

П.П.
                                И още един въпрос - мога ли да карам без задна и пасажерска седалка? Или попадам в клас модифициран по този начин ? Все пак мотора е 1.4
                                Last edited by xctr; d.m.y г., 17:25.

Comment

Working...
                                X