Известие

Collapse
No announcement yet.

1st Italian Track day - 22.08.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз да попитам, специално към Нео се обръщам...

Мога ли да дойда до Сервиза на Екстрийм и там да си платя и да получа пропуска за участие? Не заради друго, ами сте ми близо ( от кв.Надежда съм)...и не ми се чакат куриери и прочие

Благодаря
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Аз да попитам, специално към Нео се обръщам...

Мога ли да дойда до Сервиза на Екстрийм и там да си платя и да получа пропуска за участие? Не заради друго, ами сте ми близо ( от кв.Надежда съм)...и не ми се чакат куриери и прочие

Благодаря
      Да обади се на Нено 0888 198 470,и заповядай
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
        Аз няма да мога да доида за жалост нямам транспорт до там и обратно, да направите хубави клипове и снимки
        Е недей така, кооперираи се с някой колега.

А относно Пропуските за София до четвъртък вечер, може да ми звъните на 0878 222 129 и да се разбираме за получаване някъде където ви е удобно.

Comment

• Семкаджиите от София кога мислят да се тръгва в събота към Пистата?
          FIAT Punto 1,9 JTD
          EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
            Семкаджиите от София кога мислят да се тръгва в събота към Пистата?

Събота 7.00 на Лукойла в началото на магистралата след караулката.... Това поне се уговорихме с колегите в 155 раздела, но и всички други алфи са добре дошли
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• а след 18:00 22.08.2009 няма ли да има
              Опел Кадет GSI
              166 2,4 JTD
              ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                Аз няма да мога да доида за жалост нямам транспорт до там и обратно, да направите хубави клипове и снимки
                аз мога да те взема, само да не е от обеля

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• някой може ли да ми пусне точното местоположение на писта дракон на гугъл мапс...
                  Благодаря предварително
                  Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Събота 7.00 на Лукойла в началото на магистралата след караулката.... Това поне се уговорихме с колегите в 155 раздела, но и всички други алфи са добре дошли
                    Колега в 7:00 ще се тръгне към пистата или 7:00 е събирането.

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                    някой може ли да ми пусне точното местоположение на писта дракон на гугъл мапс...
                    Благодаря предварително
                    Заповядай : http://maps.google.com/maps?f=q&sour...g.wikipedia.bg
                    FIAT Punto 1,9 JTD
                    EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                    sigpic

Comment

• 7 е събирането и се чакаме до 7и15! Това на 1км на Лукойл-а! А отделно имаме сборен пункт от всички градове на пазара на село Труд(първото село след отбивката на магистралата за към пистата) в 8и35!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Някой може ли да пусне крайното класиране, че аз трябваше към 16:00ч да си ходя, че ми се отвори ангажимент

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Аз се успах жестоко. Заъсняхме с класиките за слещата с 1 час. Съжалявам много! Все пак направихме прилична колона и на отиване и на връщане.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Някой може ли да пусне крайното класиране, че аз трябваше към 16:00ч да си ходя, че ми се отвори ангажимент
                            Мдам и аз ще замоля това. Накрая бях прекалено слънчасал даже да се ориентирам в резултатите, дори белия лист хартия ми дразнеше като отразяваше светлина.

Comment

• AAААААААААААА няма такъв кеф като на писта!!! Крайното класиране предполагам ще го обявят изцяло или в тази или в друга официална тема за снимки клипове и резултати !

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Добавил съм албум за събитието в профила на пистата, очакваме вашите снимки:

http://www.facebook.com/album.php?ai...id=79524009343
                                Крайслер Неон Q2 ... много бърз
                                Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

Working...
                                X