Известие

Collapse
No announcement yet.

Хасково, Димитровград и областа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги за много години,
    Предлагам да спретнем среща на 10.01.10(Неделя). За Час предполагам в неделя никой няма да има проблем, но всеки може да каже кога му е одобно аз предлагам към 4. Много се чудих къде да спретнем срещата и стигнах до 3 места. Вес Ойла, Каменец до Болярово и Картинг пистата. Казвайте къде и кога ви е удобно.
    Поздрави.
    Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 00:28.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
      Drigata - често ходи натам, но най-вероятно не е видял темата

Comment

Случайно да има нещо организирано за следващите 10-ина дни,че ще съм в Хасково.Та ако искате да организираме нещо?
        Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

среща ще имали???
          Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
          Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Като гледам няма да има опитах ме се да направим доста пъти и досега се събрахме само 3ма и то приятели...
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

По Великден ще съм в Хасково,така че ако има мераклии може и 2-ма 3-ма да се съберем.Пускате едно лично и съм там
              Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

аз сам за, само кажете кьде и кога

Comment

и мен вeчe може да ме пишете в списъка
                  Last edited by scud; d.m.y г., 07:23.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2

Comment

Аз също съм in!
                    Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Този път може и да успеем да организираме тази прословута среща Гледам силно присъствие на 147-ци се очаква, няма лошо. Сега остава да измислим мястото, отначало мислехме да е Бензиностанция OMV, но там е малко ограничено от към парко места. Други идеи са парк Кенана или Емача, ако искаме да е сред природата, паркинга на Kaufland също върши работа но няма каде да се седне. Ако някой има предложения или идеи нека ги сподели тук.
                      АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
                      AR 156 '99 1.9 JTD
                      Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

По принцип смятам по Великден да съм си в Хасково,така че и аз може да мина
                        Mercedes ML 63 AMG 07'
                        159 TI 2.4JTDm SW 09'
                        156 2.0 20V Turbo
                        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Veloce Покажи съобщение
                          Този път може и да успеем да организираме тази прословута среща Гледам силно присъствие на 147-ци се очаква, няма лошо. Сега остава да измислим мястото, отначало мислехме да е Бензиностанция OMV, но там е малко ограничено от към парко места. Други идеи са парк Кенана или Емача, ако искаме да е сред природата, паркинга на Kaufland също върши работа но няма каде да се седне. Ако някой има предложения или идеи нека ги сподели тук.
                          Аз мисля,че на ОМВ ще можем да се съберем,но ако има други предложения съм съгласен за всичкиА ден уточнен има ли?
                          Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Veloce Покажи съобщение
                            Е силно,силно то ще види колко е силно .А иначе ако е за велик ден най-вероятно няма да ме има.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2

Comment

Ам хайди .........
                              казвайте дата и сме на лице с мене о6те 2 алфи

03.04 или 04.04 ???
                              За совствениците на 145 и 146 Имам бая резервни части (цени промоционални)
                              Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

ммммм бройте ме

Comment

Working...
                                X