Известие

Collapse
No announcement yet.

ХИЖА Търговище - Пикник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
    А на нета нищо му няма!!!
    теб много те няма по снимките
    само на една те видях
    а твоята алфа въобще я няма
    да не е болна нещо

Comment

• Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
      Ей колеги и аз искам да дойда обаче само за пикника,защото съм приет в болницата докторите не искат да ме пускат но аз ще избягам.

имах големо желание да дода ма и мойта работа беше същата малко дихателно натравяне и в болница за 48ч. прайх си сметка че ше ме изпишат събота сабалем уш така казаха ма после др.казаха,бех си добре вече ма пусти му правила изписаха ме 7-8ч вечерта.

Инак неска се събудих късно излизах малко и неиздържах и тръгнах за нагоре но малко преди хижата колата се стопли и се стреснах и тръгнах надолу да я охладя,не съм я пънал щото е от скоро в мен и има нещо май на темературата.С много алфи се разминах и настигнах,даже в Разбойна видех главните герой да слизат от битка.
      Аз съм бивш фиатажия кромист.Др.италянки май немаше а,уш писах в Фиат и Ланча форумите.

Браво за срещата и мн.ме е яд че не можах да се кача.

Comment

• Айде архивче със снимки и от апарата на Бай Гиньо
        http://dox.bg/files/dw?a=fb329f3d5d
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 HP - бивша
        Alfa Romeo 145 Face Lift 1.6 T.S. 120 HP - бивша
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 144 HP - настояща

Comment

• Малииии като са видех на ко мязам ... тишина отсякъде ... между другото днеска забелязвам , че гърба ми е одран на плешката и то мн. грубо хора контролирайте ме малко поне др. път не ми давайте да прая такиа глупости
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• .С много алфи се разминах и настигнах,даже в Разбойна видех главните герой да слизат от битка.
            Аз съм бивш фиатажия кромист.Др.италянки май немаше а,уш писах в Фиат и Ланча форумите.

Браво за срещата и мн.ме е яд че не можах да се кача.[/QUOTE]

Мисля че ти беше обърната колата на долу в дясната страна.

---------- Post added at 04:26 ---------- Previous post was at 04:25 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            Малииии като са видех на ко мязам ... тишина отсякъде ... между другото днеска забелязвам , че гърба ми е одран на плешката и то мн. грубо хора контролирайте ме малко поне др. път не ми давайте да прая такиа глупости
            ХАХАХА,ти ако беше се видял пък вечерта на ко мязаше
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
              Малииии като са видех на ко мязам ... тишина отсякъде ... между другото днеска забелязвам , че гърба ми е одран на плешката и то мн. грубо хора контролирайте ме малко поне др. път не ми давайте да прая такиа глупости
              Ти си неконтролируем дивак, няма кой да те спре А това къде си одран сигурно е от 14та стая братт

RealSex, пусни ми клипа вече, че ма сърбят ръцете
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Колеги надявам се в скоро време пак да се съберем
                Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

• Мислете вече другият път кога ще е щото много ни хареса на нас с приятелката и аз обещавам да докарам и още хора от бургас
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение

RealSex, пусни ми клипа вече, че ма сърбят ръцете
                    Ако решиш и да го приемеш по скаипа ще стане още по лесно
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Братя оказа се , че на карето ми нищо му няма ами скоростната ми кутия се е спраскала и сега все едно е със шпер 2-те гуми въртят заедно и в завой направо не издържа пука патка вътре сиг. е станало мармалад ... страннното обаче е , че всички скорости си влизат нормално
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                        Мислете вече другият път кога ще е щото много ни хареса на нас с приятелката и аз обещавам да докарам и още хора от бургас
                        Ами аз предлагам пак да е там,ама все пак и другите да споделят кога.

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
                        Колеги надявам се в скоро време пак да се съберем
                        Колега,другия път ще си поговорим за мотори.Хич не зацепих че ти си с подпис на мотор.
                        Иначе мого се радвам,че и ти успя да дойдеш,макар и за малко.
                        Поздрави и скорошно оздравяване.

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

[QUOTE=Kris;675553]Ти си неконтролируем дивак, няма кой да те спре А това къде си одран сигурно е от 14та стая братт

ХАХАХА,той няма оправия.Направо е див като леорда
                        А за одраното може да е и от баира дето брои камъчките с БАУУУУ

Comment

• Много съжалявам че и аз неуспях да присъствам колеги надявам се скоро да направите отново нещо подобно!!А това АТВ на снимката пали ли...гледам завито нещо..?
                          Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                          Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                          Alfa Romeo GT 1.8 TS
                          Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                            Много съжалявам че и аз неуспях да присъствам колеги надявам се скоро да направите отново нещо подобно!!А това АТВ на снимката пали ли...гледам завито нещо..?
                            Явно го палят,ама хижарите.
                            И да знаеш,че много изспусна.

Comment

• Иб*си скандалните снимки ве ! нечовеци такива !
                              Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
                                Иб*си скандалните снимки ве ! нечовеци такива !

Ваката и Крис ми бяха интересни на баира,ама не снимах там штото забравих.
                                Last edited by Xtrime7; d.m.y г., 22:43.

Comment

Working...
                                X