Известие

Collapse
No announcement yet.

ХИЖА Търговище - Пикник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като имайте в предвид , че освен хората в списъка ще има поне още 7 човека извън него ако не и повече ... приятелки , любовници , и алфисти които не са рег. във форума

Списък:

1.RealSeX
    2.V@K@T@
    3.164 td
    4.Ass
    5.vladeto_
    6.emko
    7.Kris
    8.mihaeles
    9.Parhelios
    10.stelt
    11.ziko
    12.R_O_K_O
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Я вижте направете една покана към колегите от Варна че техния купон се провали нещо
      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
      Alfa Romeo GT 1.8 TS
      Yamaha R6

Comment

• Емко е от шумен трябва да го активирам да ги разбута там понеже май сам остана!!! Екстремиста избяга ама нищо кат се върне ще го упоим с Ваката едно убаво

Мали кат кажа в други ден на хижарката че сме около 20 сача до сега и има още време горката ще пометне
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
          Емко е от шумен трябва да го активирам да ги разбута там понеже май сам остана!!! Екстремиста избяга ама нищо кат се върне ще го упоим с Ваката едно убаво

Мали кат кажа в други ден на хижарката че сме около 20 сача до сега и има още време горката ще пометне
          Няма да имате никакьв проблем с упояването ми,аЗ сам ще го направя,ама се чудя вие кьде ще сте че да ме видите,под масата или на нея

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:45 ----------

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
          Ванка пиши ни мен, приятелката ми и 1-2 бутилки ром. И без това ще съм на тия дати в района. Някой от Шумен няма ли да идва?
          Младеж,ти стегна ли си колицата За прехода,та да не стане проблем.А картера смени ли го.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• [QUOTE=Xtrime7;870977]Няма да имате никакьв проблем с упояването ми,аЗ сам ще го направя,ама се чудя вие кьде ще сте че да ме видите,под масата или на нея

Ааааа този път сядаме сериозно на масата и квото стане предлагам да се наредим така. познат милиционер познат ..... опа свършиха ни милиционерите маи
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• [QUOTE=RealSeX;871025]
              Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
              Няма да имате никакьв проблем с упояването ми,аЗ сам ще го направя,ама се чудя вие кьде ще сте че да ме видите,под масата или на нея

Ааааа този път сядаме сериозно на масата и квото стане предлагам да се наредим така. познат милиционер познат ..... опа свършиха ни милиционерите маи
              Да ти го напомпя в ауспуха ... чак до катализатора дето го нямаш
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• [QUOTE=V@K@T@;871072]
                Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                Да ти го напомпя в ауспуха ... чак до катализатора дето го нямаш
                Напомпай го,няма проблеми,и каталиЗтор си имамОбаче много ми е чудно като се напомпаш до такава степен че почваш с прибешки и припьлЗявания да се движеш(как ще усетиш нещо

АААА СЕКСИ,ние както и да се наредим ще се раЗбьркаме като се напием
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• [QUOTE=Xtrime7;871102]
                  Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение

Напомпай го,няма проблеми,и каталиЗтор си имамОбаче много ми е чудно като се напомпаш до такава степен че почваш с прибешки и припьлЗявания да се движеш(как ще усетиш нещо

АААА СЕКСИ,ние както и да се наредим ще се раЗбьркаме като се напием
                  Да се умешим колко ще се умешим

Comment

• Ето малко снимки от по предното събиране да се надъхате малко

http://www.myspace.com/crazydriftteam/photos/33944196#{%22ImageId%22%3A33944106}

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:45 ----------

Младеж,ти стегна ли си колицата За прехода,та да не стане проблем.А картера смени ли го.
                      Нов картер заедно с основен ремонт до долу заради посинелите лагери. И преди една седмица и отворих скоростната кутия и смених малко валове и зъбни колела и един нов съединител. Мисля че съм готов за прехода.
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Здравейте и от мен колеги.
                        Много ми се иска и на мен да дойда, обаче булката ще си прави абитуриенската на 14ти и няма как Ако беше друга датата
                        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 HP - бивша
                        Alfa Romeo 145 Face Lift 1.6 T.S. 120 HP - бивша
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 144 HP - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Ganja_Breed Покажи съобщение
                          Здравейте и от мен колеги.
                          Много ми се иска и на мен да дойда, обаче булката ще си прави абитуриенската на 14ти и няма как Ако беше друга датата
                          Ам чи булката да мести бала на 24-ти и идвайте или я оставяш да си празнува бала пък ти тидваш да са напоркаме
                          sigpic

Comment

• Ама моля ви се, как нема никой от Шумен, аз да не съм от Кюлевча деВА ...абе Вака, кви пари трябва да имам в мене, щото не нося кеш иначе ги изпуквам всичкИти та кво се плаща там на хижата, светни мЪ, чи нъл не съм идвала, дайте малко инфо да си направя списък, че забравям да пия ахчетата за склери и да не си забравя нещо слУчайнУ.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Вака направих ти един спИсИалИн списък за теби дан забраиш нещу
                            Списък за хижата
                            1.Всички лични документи - не че не те знаят у полицията
                            2.Документите на колата - щото колегите дан ти тряснЪт некой фиш
                            3.Читава булка - ако не, рискуваш некой мъжки загорел бик да ти налети,гледам много мераклии имаш.
                            4.Четка и паста за зъби - ако има кво да миеш.
                            5.Гащи - ма може и без тех, то срамну нема.
                            6.Повече алкохол - ино шише скрито у багажника, щото другите ще опукат всичко.
                            7.Три кисели млека и един лимон - това е за сутрешния махмурлук....нема ме караш да ти прая шкебе, че и бира ще искаш.
                            ти ако се сетиш нещо друго добави си, ама не помъквай целата покъщнина все пак сме за една вечер там............
                            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Абе хора, гледах гледах и ми омръзна да се ровя из темата. За коя дата става дума, че мислим да се поразходим и ние с малката.
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• 14-15 май е датата,ако идваш вземи една емблемка да монтираме
                                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                                Yamaha R6

Comment

Working...
                                X