Известие

Collapse
No announcement yet.

ХИЖА Търговище - Пикник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момчета и момичета, на 15-ти имам РД и ако дойдем искам и подаръци от всички, какво се готвите да ви ремонтирам емблемите а?
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• ехее ще бъде иделния Рожден Ден,де да можеше и на моята дата да има такова мероприятие,роден си с късмет човече
      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
      Alfa Romeo GT 1.8 TS
      Yamaha R6

Comment

• Тъй ся това инфо го давам за вас 2-мата и за всички които незнаят ... Събота на 14.05.11г. 12:00 часът среща на бензиностанция ЕКО на 50м. преди кръговото на главния път Варна - София ... нощувката е 15лв. на калпак при положение , че сме по 2-ма в стая ако си сам в стая цената е 20 лв. ... още още ... кат са съберем отиваме в кафлана и пазаруваме йедини пиини и фащаме пътя към хижата . Ако има още въпроси питайти
        Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
        Ама моля ви се, как нема никой от Шумен, аз да не съм от Кюлевча деВА ...абе Вака, кви пари трябва да имам в мене, щото не нося кеш иначе ги изпуквам всичкИти та кво се плаща там на хижата, светни мЪ, чи нъл не съм идвала, дайте малко инфо да си направя списък, че забравям да пия ахчетата за склери и да не си забравя нещо слУчайнУ.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Вака направих ти един спИсИалИн списък за теби дан забраиш нещу
        Списък за хижата
        1.Всички лични документи - не че не те знаят у полицията
        2.Документите на колата - щото колегите дан ти тряснЪт некой фиш
        3.Читава булка - ако не, рискуваш некой мъжки загорел бик да ти налети,гледам много мераклии имаш.
        4.Четка и паста за зъби - ако има кво да миеш.
        5.Гащи - ма може и без тех, то срамну нема.
        6.Повече алкохол - ино шише скрито у багажника, щото другите ще опукат всичко.
        7.Три кисели млека и един лимон - това е за сутрешния махмурлук....нема ме караш да ти прая шкебе, че и бира ще искаш.
        ти ако се сетиш нещо друго добави си, ама не помъквай целата покъщнина все пак сме за една вечер там............
        Уахаххаха ща прибия уахахахха шматка такава ... по въпроса колко пари да си носиш ... 15лв за теб за нощувка 15 лв за мен предполагам че 50 лв ще ти стигнат за нас 2-мата в кауфланд до тука80 лв. аа да и 20 лв бензин да ми капнеш в резервоара ... мисля че 100 лв ще ни стигнат

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        Момчета и момичета, на 15-ти имам РД и ако дойдем искам и подаръци от всички, какво се готвите да ви ремонтирам емблемите а?
        ам аз как не се сетих да искам подаръци от всички на ИТАЛФЕСТ 2010-та
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• има желаещи и от гр.Добрич,предложете начин за транспортиране/предвижване
          Alfa Romeo GT 1.8 TS
          Yamaha R6

Comment

• Уахаххаха ща прибия уахахахха шматка такава ... по въпроса колко пари да си носиш ... 15лв за теб за нощувка 15 лв за мен предполагам че 50 лв ще ти стигнат за нас 2-мата в кауфланд до тука80 лв. аа да и 20 лв бензин да ми капнеш в резервоара ... мисля че 100 лв ще ни стигнат :hehehm
            Глей ся, стига са търкалял такъв, после ще кажеш купи ми гащи, ще ходиш само по чорапи.....отговора е напълно задоволителен
            Аз сигурно ще съм сама в стая щото ти ще си заетА
            Начи списъка готов, требе да намеря спонсор хааххаахахха
            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
              Момчета и момичета, на 15-ти имам РД и ако дойдем искам и подаръци от всички, какво се готвите да ви ремонтирам емблемите а?
              Колега обещавам ти че ако дойдеш този Рожден Ден ще е незабравим за теб!!!!
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• щом е така на 11.10 да има още едно събиране да си направя и аз един незабравим Рожден Ден :
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

• Като имайте в предвид , че освен хората в списъка ще има поне още 7 човека извън него ако не и повече ... приятелки , любовници , и алфисти които не са рег. във форума

Списък:

1.RealSeX
                  2.V@K@T@
                  3.164 td
                  4.Ass
                  5.vladeto_
                  6.emko
                  7.Kris
                  8.mihaeles
                  9.Parhelios
                  10.stelt
                  11.ziko
                  12.R_O_K_O
                  13.phoenix
                  Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                  има желаещи и от гр.Добрич,предложете начин за транспортиране/предвижване
                  Начин за транспортиране ... хмм ... качват се в 1 - 2 - 3 или колкото трябва алфи и аааааатататататататата към Търговище ...

Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                  Глей ся, стига са търкалял такъв, после ще кажеш купи ми гащи, ще ходиш само по чорапи.....отговора е напълно задоволителен
                  Аз сигурно ще съм сама в стая щото ти ще си заетА
                  Начи списъка готов, требе да намеря спонсор хааххаахахха
                  Начи за парите са шигувах ей ... дан земиш ся да ми плащаш йедини пийни
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• [/QUOTE]

[QUOTE=V@K@T@;872021]Тъй ся това инфо го давам за вас 2-мата и за всички които незнаят ... Събота на 14.05.11г. 12:00 часът среща на бензиностанция ЕКО на 50м. преди кръговото на главния път Варна - София ... нощувката е 15лв. на калпак при положение , че сме по 2-ма в стая ако си сам в стая цената е 20 лв. ... още още ... кат са съберем отиваме в кафлана и пазаруваме йедини пиини и фащаме пътя към хижата . Ако има още въпроси питайти
                    +2лефа на калпак за барбекю чаши вилици лъжици и човали !!!!!!!!!!
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Тей както го планирате ми се струва че супер ще се получи,жалко само че и аЗ няма да мога да се присьединя.Но се надявам че поне ще пуснете снимки че да мога да ги видя оттука.
                      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                        Тей както го планирате ми се струва че супер ще се получи,жалко само че и аЗ няма да мога да се присьединя.Но се надявам че поне ще пуснете снимки че да мога да ги видя оттука.
                        Снимки задалжително ще има!!! А ти да земе да си вземеш една лека отпуска и да дойдеш че на 14-ти вечерта да не вземе да се напием с полицая и да решим да дойдем нии да те доведем !!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                          Тей както го планирате ми се струва че супер ще се получи,жалко само че и аЗ няма да мога да се присьединя.Но се надявам че поне ще пуснете снимки че да мога да ги видя оттука.
                          къде избега бе момче, как така нема да те има
                          Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                            къде избега бе момче, как така нема да те има
                            Той избяга в родината на Хитлер
                            sigpic

Comment

• Пишете ме и мен + още един човек - общо двама.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Обновявам!!!!!!!!!
                                1.RealSeX
                                2.V@K@T@
                                3.164 td
                                4.Ass
                                5.vladeto_
                                6.emko
                                7.Kris
                                8.mihaeles
                                9.Parhelios
                                10.stelt
                                11.ziko
                                12.R_O_K_O
                                13.phoenix
                                14.AR33
                                15.Old Fox

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                                Пишете ме и мен + още един човек - общо двама.

Ама да не стане като предния пат да дойдеш да ни наготвиш и да си тръгнеш тоз път вземам синджира от магарето и си вързан за хижата дока не се свърши събитието!!!!!!!!

п.с. Шегувам се да не се разсърдиш нещо!!! Явно е имало сериозна причина да напуснеш събитието!!!!

Поздрави !!!!!!!

Comment

Working...
                                X