If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...и така,понеже в неделя бяхме само,аз,гого и илко,а ни се искаше да сме всичките,та се разбрахме горе-долу така:
-за въпросната дата да запазим, най-вероятно беседката отвън,която е на пъстренеца,с няколко маси и да се организираме за една Хуубава тортичка;
-няма да ни излезе по кой знае колко пари(колкото сме повече толкова по добре);
-аз ще ида утре в една сладкарница да разбера дали ще ми направят това което сме решили и ще кажа тук;
-хубаво е да се разберем по от рано,за да мога спокойто да поканим хората от враца и мездра,както и всеки друг желаещ да присъства;
-все си мисля,че 10 коли,по 5 лева,ще стигнат.....нарочно предлагам няква сума,ако има нчкви други предложения.....безалкохолните там ще си ги поемем ние,както и на гостите ,все пак наш е празника...............
.......сега друго не се сещам........чакам други предложения....
Твърдо "ЗА"! Нема да е лошо да изтеглим часа на срещата по-рано/12.30-13.00ч/ "ракийно време" или може по обичайното 17.00!/както кажете/
п.п От моя страна сигурно ще сме 2ма.
Last edited by gogo79; d.m.y г., 21:51.
Основание: смяна на час
Твърдо "ЗА"! Нема да е лошо да изтеглим часа на срещата по-рано/12.30-13.00ч/ "ракийно време" или може по обичайното 17.00!/както кажете/
п.п От моя страна сигурно ще сме 2ма.
..аз за тва казвам(примерно) 5 лева на кола...сега един или двама няма значение....за часа,да не е много жега по обяд...???...то може и да се сцепи да вали ,ма де да знае човек....
Трала,ла,трала,ла,на рожден ден ела! Ще ядем,ще ядем вкусна торта, със крем!!
П.П.Като гледам,как вървят нещата,май само ние с Иво и колегите от Вр.и Мз. ще празнуваме?!
/е то има и още време де до 12.06.,та се надяваме да се включат и другите/
Comment