If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление май няма такъв,поне според мен...Когато аз си взех моята афичка ходих при един "специалист" - сумати неща ми смени,пари-повече от доволно си ми взе,неим е мн ясно и сега след 10к айде отначало...просто си работят с ментета части.А и като се има предвид,че всеки плюва по марката....направи си сметка колко старание хвърлят.Всичко това си е според мен-аз несъм доволен.По-добре ако има нещо си я дотъркаляй в София-те сервизите се знаят..
Автокомплекс "Симона" до Метбол - Там работи Кирил Величков, национален рали шампион Х2 - 2009. Той е главен механик в сервиза. Работи върху най-добрите коли в града.
Цените са прекалено добри.
Автокомплекс "Симона" до Метбол - Там работи Кирил Величков, национален рали шампион Х2 - 2009. Той е главен механик в сервиза. Работи върху най-добрите коли в града.
Потвърждавам, въпреки, че не го познавам лично, но съм виждал работата му.
Освен това има едно сервизче след гробищата, където работят две момчета, които дори и с мене споряха за боксерите. Симпатяги!
Имаше много потенциал в тях и се надявам, че са се развили добре.
За последните, информацията ми е от няколко години!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Да Киката е добър и вече си направи свой сервиз.
Друг дето ги чатка италианките е Киката Митов-червеното интеграле едно време беше негово.
Comment