Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой нечовек със SZ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой нечовек със SZ?

Май темата не й е тук мястото, но не можах да намеря правилния раздел.. става въпрос за нещо, което видях още лятото, докато се разхождахме с приятеляката ми по моста на влюбените. Беше тъмно, но мога да си заложа главата, че видях червена (няма как да е друга) Alfa SZ да се спуска по "Черни връх" и да завива по "България", като цялото упражнение беше съпроводено със свирене на гуми и невероятен тътен. Възможно е и да е било и кабриото - RZ, беше тъмно и нямаше как да различа гюрука. Не видях регистрацията и може би стояхме 1 час на моста, но мистериозната Алфа не се върна.
    Търсих във форума, но търсачката не търси string-ове с по-малко от 3 символа и sz бе отхвърлено. Тъй като съм доста нов във форума и не съм запознат с "активите" на потребителите, има ли такъв луд фен със SZ?
    Last edited by joros; d.m.y г., 23:20.
    Diesel is the fuel of Satan

1999 Alfa Romeo 166 3.0 V6, Aurora Nuvola Pearl

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=332

RZ e...Порадвахме и се на парада
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

евала на собственика за мерака и страхотната кола... не мога да си представя как ще се поддържа тази красавица, особено като броди по нашите т. нар. пътища.
      Diesel is the fuel of Satan

1999 Alfa Romeo 166 3.0 V6, Aurora Nuvola Pearl

Comment

Бях гледал и една тема в която колегата сам си беше пуснал снимки и на мотора и вътре, но не успявам да я намеря... Предполагам, че става дума за същата кола от парада, едва ли има 5 RZ-тки в София

Comment

Имаше и една жълта преди време се продаваше в мобилето за 50 000лв мисля че беше в капитолията ако са я купили стават 2 Уникални са.

Comment

До колкото знам има една SZ в Пловдив, но не се изкарва от гаража.
            Кога ли ще изскочи....
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
              Кога ли ще изскочи....
              И примерно да се окаже черна(та) на цвят, представяш ли си...

Comment

Доколкото ми е и3вестно,чисто черна ,SZ оригинално няма.
                А3 съм виждал жълта RZ,с английски номера,преди много години в София.
                Също така мисля ,че е ра3парчетосана една SZ ,в нашата страна.
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=332

RZ e...Порадвахме и се на парада
                  Няма да забрава как на парада по случей 100 годишнината, какво всички хора бяха плъзнали навсякъде изведнъж всичко живо се струпа на едно место. Отивам и гледам RZ за първи път през живота си на живо ... уникална е!
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
                    Доколкото ми е и3вестно,чисто черна ,SZ оригинално няма.
                    Бъркаш. Има една единствена черна бройка, произведена за Андреа Загато

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      Кога ли ще изскочи....
                      Ще те пратим за кореспондент папарак , само да се разбере къде е Само дано не е лоша причината , поради която стои в гараж ...
                      Иначе кой знае от къде може да се появи някой друг
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

аз па имах късмета да дрифтна с нея... няколко пъти

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колеги,колата е на Васил Иванов по известен като Лучано!Не знам дали е още негова!

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            И примерно да се окаже черна(та) на цвят, представяш ли си...
                            Може и розова да излезе, а може и нищо да не излезе знае ли се...

Човека беше писал във форума преди доста време, но май не му обърнаха много внимание.

Аз го каних на среща в Пловдив, но така и не дойде.
                            Каза, че колата я е карал 2-3 пъти и адски друсала по паветата

Даже още си пазя личното съобщение, което му писах, но нещо се е омазала базата и не виждам ника му.

После един приятел ми каза, че засякъл една такава в Пловдив... абе яко митове и легенди
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Леко встрани от темата (copy paste от нета)

Алфа Ромео ES-30 (Experimental Sportscar 3.0 litre) или известната под името SZ - (Sprint Zagato) e представена на Женевското моторшоу през 1989 година като прототип и малко по-късно влиза в производство. Дизайна на колата е дело на сътрудничеството между: Centro Stile Zagato, Centro Stile Alfa Romeo и Centro Stile Fiat. Колата е базирана на 75, като са променени някой неща по шасито и окачването, което е с хидравлични амортисьори Koni . През 1992г е представена и кабрио версията RZ - (Roadster Zagato).

Автомобилът е оборудван с двигател 3.0 V6 , (207 к.с/154 kW) при 6200 об. и 245 N·m (181 lb·ft) при 4500об. С него постига 245км/ч. максимална скорост и от 0-100км/ч. за 6.9 сек. SZ и 7.2 сек. RZ. За да спира добре от такива скорости, колата е оборудвана със предни и задни вентилирани дискове, с размери 284мм. отпред и 250мм. отзад.

Произведените автомобили са 1036 от SZ и 284 от RZ. На SZ единственият предлаган цвят е червения с изключение на една черна специална за Andrea Zagato. На RZ предлаганите цветове са червен, жълт и черен, като има произведени три сиви и една перлено бяла.
                              156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Working...
                              X